YALI EVLERİNE HAYRAN KALDI

 

 

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu geçtiğimiz akşam Gölcük Belediyesi’nin prestij projelerinden olan Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’ni ziyaret edip, evleri tek tek gezdi. Yalı Evlerinde bir süre oturan Katıroğlu projeye hayran kalırken, hayata geçiren Başkan Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti. 

 

 

 

 

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu geçtiğimiz akşam Gölcük Belediyesi’nin prestij projelerinden olan, son dönemde hizmete açılan ve büyük ilgi gören Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’ni ziyaret etti.

EVLERİ TEK TEK GEZDİ HAYRAN KALDI

Değirmendere’de oturan ailesi ile birlikte Yalı Evleri’ne gelen Katırcıoğlu, Gölcük Belediye’nin gerçekten harika bir proje yaptığı dile getirip, evleri tek tek gezdi ve bu tarihi projenin tüm Kocaeli, hatta Türkiye’nin ilgisini çekeceğini dile getirdi.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e böyle bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür eden Katırcıoğlu, Yalı Evleri’nde oturan vatandaşlarla sohbet edip, onların hal hatırlarını sordu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve ardından Yalı Evleri’nden ayrıldı.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2