Özel Gölcük Ana Kucağın’dan, “Şehit çocuklarına ücretsiz eğitim”

İlçemizde uzun yıllardır başarılı hizmetler veren Özel Gölcük Ana Kucağı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü; Gelecek eğitim yılı için geleneksel hale gelmiş şehit yakınlarından ücret almama prensibini devam ettiriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan kurum yetkilisi Salih Demircan; “Covit-19 ile ilgili tüm önlemlerin alındığını ve denetimden geçerek, faaliyet izin belgesi alındığını her hangi bir aksaklığa meydan verilmeden eğitimlere başlayacağız. Eğitimin uzun soluklu bir süreç 2 yaşından 14 yaşa kadar eğitim yetkisi bulunuyor, küçük çocuklarımızın Gündüz bakımevinde yaşları büyük çoçuklarımızın çocuk kulübünde yetiştirilmesini, çocuk kulübünde 1-2-3-4-5-6-7-8. Sınıflara giden çocuklarımızın zayıf olan derslerine takviye çalışması yapıyoruz, özel olarak uygulanan motivasyon çalışmalarımız ile lise hayatına başlayacak 8.sınıf öğrencilerine lise hayatlarında Bilgi eksikliğinin olmayacağı bir eğitim hayatını oluşturma süreci uygulanmaktadır” dedi.

Salih Demircan; son olarak da şunları ilave etti Demircan “Geçen yıllarda uyguladığımız eğitim yöntemimiz beklediğimizden fazla bir başarı getirdi, gerek fen lisesini kazanan çocuklarımız gerekse diğer liselere giden çocuklarımız eğitimin önemini anlayarak çalışmanın zevkli bir iş olduğunu kavradılar inşallah bu yılda çocuklarımız ile ekip ruhu içerisinde daha büyük bir başarıya ulaşacağız buna inancım tamdır, salgın sürecinde zaten zor olan yaşam şartlarımızı düşünerek velilerimize bizimde desteğimiz olması ülkenin yaşamakta olduğu süreçte bizimde bir katkımız olması İçin ücretlerimize her hangi bir artış yapmadık. İlçemizde yaşayıp çocuğum iyi eğitim alsın öğrenmeyi öğrensin motivasyonu yüksek olsun çalışma prensipleri olsun diyen tüm velilerimizi bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

17 + = 25