vicdansız sürücü

Derince’de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobil yol kenarında bebek arabası ile çocuklarını gezdiren aileye çarptı

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  Derince Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde öncekigün akşam saatlerinde  meydana gelen  korkunç olayda, hızlı olduğu  ileri sürülen ve henüz sürücüsünün adı öğrenilemeyen  41 EV 655 plakalı  otomobil, bir anda kontrolden çıkarak yol kenarında   gezmekte olan Marat  ve Günay Demirkır ile bebek arabasında gezdirdikleri  Özay Demirkır’a çarptı.

DURMADI KAÇTI

Kaza sonrası  çevredekilerin durdurmaya çalıştığı araç,   olay yerinden durmadan kaçarken, olayı görenler  hemen  polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Bu esnada durumu ağır olan  baba Murat Demirkır ile 7 aylık olan  oğlu Özay Demirkır vakit kaybetmemek amacıyla  yoldan geçen vatandaşlar tarafından alınarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  Hafif yaralanan anne Günay Demirkır ise  olay yerine gelen  ambulans ile  aynı hastaneye sevk edildi. Baba ve  7 aylık kızı  yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, polis   aileye çarparak durmadan olay yerinden kaçan aileyi yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 81 = 83