SARIBAY’DAN “MEYHANE” UYARISI

CHP Kocaeli İl Örgütü, Gebze, Çayırova ve Kartepe’de belediye başkan adayı olarak belirlenen isimleri tanıttı. İl başkanı Cengiz Sarıbay tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada adayları uyararak, “Benim adayım dört dörtlük olmalı. Mesela şu sıralar meyhanede görünmemeli” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, 6 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen Parti Meclisi (PM) toplantısında açıklanan Gebze, Çayırova ve Kartepe belediye başkan adaylarını düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı.

3 İLÇENİN ADAYLARI TANITILACAK
Toplantıya CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP Kartepe İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı, Gebze Belediyesi Başkan adayı Recep Dursun, Çayırova Belediyesi Başkan adayı Selahattin Kaya ve Kartepe Belediyesi Başkan adayı Cumhur Karakadılar, adayı belirlenen 3 ilçenin örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcıları, kadın kolu ve gençlik kolu başkanları da katılım sağladı.

PARTİYİ KÜÇÜK DÜŞÜRMESİN
Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Benim adaylarıma her zaman tembihlerim olur. Benim adayım dört dörtlük olmalı. Sabah kalktığında gözleri kan çanağı olmamalı. Meyhanede gözükmemeli. Eğer biz Cumhuriyet’i savunacaksak kimseyi gözünün üstünde kaşın var diye eleştirmeyecek. İçine sinmiyor mu bırak git o zaman. Sindiremiyorum olmaz. Kimse sosyal medyadan partiyi küçük düşürmesin” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 − 81 =