“GÜÇLÜ BİR CUMHURBAŞKANI, GÜÇLÜ BİR MECLİS GRUBU”

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Alp açıklamasında önemli konulara değindi ve milletimiz muhalefetin yaptığı algı operasyonlarına prim vermez, güçlü Cumhurbaşkanı, güçlü meclis grubu ile yola devam ederiz” dedi.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Basın açıklamasında yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ile Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner’de katıldı.

“AK PARTİ’NİN İSTİKAMETİNİ MİLLET ÇİZER”

Alp açıklamasında şunları söyledi: “Demokrasinin en güzel ortamda yaşandığı bir süreç yaşıyoruz. Bütün partiler kendi adaylarını çıkardı. Herkesin kendine göre bir iddiası ve hedefi var. Bu çerçeve milletimize ülkemize hayırlı olsun. Bizim parti olarak istikametimize baktığımızda 16 yıl 12 seçim olduğu gibi belli. AK Parti’nin istikameti her zaman milletin çizdiği istikamettir. Millet nasıl bir istikamet çizerse büyük, güçlü Türkiye istikametini götüreceğiz. Bizim geminin kaptanı ve tayfaları bizlerde üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.

“GÜNDÜZ AYRI AKŞAM AYRI PROGRAM YAPIYORUZ”

Tüm teşkilatlarımızla beraber yaklaşık 18 gündür, seçim açıklanır açıklanmaz, kurulan seçim koordinasyon merkezi çerçevesinde tam gün sahadayız diyen Alp, “Gündüz ayrı, akşam ayrı programlar yapıyoruz. Zaten gittiğimiz her yerde evet siz seçimden seçime değil, her zaman çalıştığımız söyleyen seçmenle de karşılaşıyoruz. Bazı seçmenler ise esprili olarak “Yine mi siz geldiniz” diyerek bizimle şakalaşıyorlar. Seçmenlerle yaptığımız görüşmeler de şunu net söylebilirim ki, toplumun yüzde 90’ı kime oy vereceğini netleştirmiş. Bu noktada AK Parti olarak geçmiş nazaran gücümüzün üzerinde  bir destek görüyoruz. Karşı tarafın sırtını kime dayadağı belli olduğu için bizimde milletimizle birlikte yürüdüğümüzden, seçmenler bugünde güçlü  ve büyük Türkiye yolunda bizimle birlikte devam demektedir” şeklinde konuştu.

“16 YILDIR YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Alp konuşmasının devamında ise, “Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız manifestomuzu açıkladı. Gerek bugüne kadar ki, projelerimiz ve gelecekteki planlarımız milletimizin hayalleri doğrultusunda Cumhurbaşkanımız bunları ifade etti. Ekonomik, sosyal, demokrasi, kültürel, şehircilik, yaşamsal ve her anlamda, alanda yeni manifestomuzda gereken başlıklarla ifade edildi. Şimdi de bunun altını dolduracak beyannamemiz hazırlanıyor. 16 yıldır yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düşüncesi ile yine her zaman olduğu gibi milletimizin hayallerine cevap verecek projeleri üretip, yeni dönemde de inşallah hayata geçireceğiz, 24 Haziran’a kadar da sahaya hakim olup, en yüksek oyu alacağımıza inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

“MECLİS İŞLEVİNİ YİTİRDİ DEYİP SONRASINDA İTTİFAK YAPTILAR”

Bu hedeflere ulaşmak için Güçlü bir Cumhurbaşkanlığı ve güçlü bir meclis gerektiğinin farkındayız diyen Alp ayrıca şunları dile getirdi: “Dün muhalefet partileri referandum sürecinde efendim meclis işlevini yitiriyor, meclis zayıflaşıyor diyen bunların bugün çok başka söylemlerle de ve hesaplarda oldukları gün gibi de ortaya çıkmıştır. Bugün yan yana gelmesi imkansız partilerin yaptıkları abidik gubidik ittifakta bunun her halde ispatıdır. Hedefleri pek tabi meclis aritmetiğinde arıza çıkartacak bir taboyu yakalamaktır. Demek ki, meclisinde ne kadar etkin ve yetkin olduğunu ancak bir sene sonra anladılar. Biz diyoruz ki güçlü bir Cumhurbaşkanlığı, güçlü bir meclis grubu ile inşallah yolumuza devam ederiz. Yaptıkları algı operasyonuna milletimizin gelmeyeceğini biliyoruz. Milletimiz gereken desteği Cumhurbaşkanımıza da partimize de verecektir buna inancımız tamdır”dedi.

“BUNLARI VAATLERİ YAPMAK DEĞİL, YIKMAK”

Muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayları ne yazık yapmak için değil, yıkmak için yola çıkmış diyen Alp açıklamasının sonunda da şunları söyledi: “Görüyorsunuz, vaatleri yapmak değil, yıkmak olan adaylarla karşı karşıyayız. Dünya’nın neresinde Cumhurbaşkanlığı için yapılmış, ülkemize yakışan bir binayı yıkacağım diye vaat veren aday bulabilirsiniz. Gerçekten bunları anlamak mümkün değil. Şimdi öğrencilere de burs vereceklerini söylüyorlar. Allah aşkına Anayasama mahkemesinin önünde çadır kurarak belediyelerin verdiği bursları şikayet eden CHP ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu değil miydi ki, bugün öğrencilere burs vereceklerini söylüyorlar. Şimdi mi aklınıza geldi, bunu da milletimiz sorar” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 40 = 42