VATANDAŞLAR YENİ PARKA AKIN EDİYOR

 

 

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler tarafından Tevfik Hoca Cami karşısında 5000 metrekarelik alanda inşa edilen Cumhuriyet Parkı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Geçtiğimiz hafta açılan park çok beğenilirken vatandaşlar çocuklarıyla gönüllerince eğleniyor.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi kentin her mahallesine semt parkları yapmaya devam ederken,  geçtiğimiz günlerde de çarşı merkezinde tüm halka hitap edecek Cumhuriyet Parkı hizmete girmişti.

GÖRSEL ŞÖLEN YAŞATIYOR

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Tevfik Hoca Cami karşısında 5000 metrekarelik alanda bulunan Cumhuriyet Parkı, 0-6 yaş ve 6-12 yaş grupları ile engelli çocuklarımıza yönelik zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları, yetişkinler için pergoleler ve oturma üniteleri yapıldı. Özel olarak tasarlanan, ışık sistemleri ile donatılmış süs havuzları Cumhuriyet Parkında dinlenenlere görsel şölen yaşatacak şekilde tasarlandı.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Yeşil alanlar genişletildi ve çiçekler ile park alanı renklendirildi. Modern ve yenilikçi bir anlayışla tasarlanan Cumhuriyet Parkı vatandaşların ve çocukların hizmetine sunulurken, büyük ilgi görmeye başladı. Akşam saatlerinde bu parka çocuklarıyla gelen Gölcüklüler rahat ve güvenli bir ortamda modern oyun parkında çocuklarıyla eğlendiler. Parkta sohbet ettiğimiz vatandaşlar bu hizmeti çok takdir ettiklerini dile getirip Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − 78 =