İŞÇİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Türk Metal Sendikası ve Ford Otosan AŞ Çalışanları Hamidiye İlk Öğretim Okulunun tadilat ve boyasını yaptı.

Bir süre önce okulu ziyaret eden Türk Metal Sendikası ve Ford Otosan AŞ Çalışanları okuldaki, eksiklikler tespit etti. Okulların açılmasına kısa bir süre kala harekete geçen ekip okuldaki, eksiklikleri giderdi.

Okul yöneticileri “Türk Metal Sendikası ve Ford Otosan AŞ Çalışanları Okulumuza iç cephe boya, okul kütüphanemizin yenilenmesi ve bilgisayar sınıfı oluşturmak için okulumuza ziyaret ederek bizlerden bilgi aldılar. Ford Otosan Çalışanları olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okulumuz ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amaçlı yapılan ziyarette en kısa sürede amaçladıkları çalışmalara başlamak ve bir an önce bitirmek istediklerini belirtmişlerdi. Okullar açılmadan okulumuzda ki eksiklikleri giderdikleri için katkı ve destekten ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Türk metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener “Türk Metal Sendikası Gölcük Şubemizin Sosyal ve Kültürel Kulüpleri üyelerimizden örnek bir davranış sergiledi.  Ford Otosan Gölcük Montaj atölyesi çalışan Üyeleri ile Gölcük Hamidiye İlk Öğretim Okuluna tadilat yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 49 =