VANLILAR KAHVALTIDA BULUŞTU

Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gölcük Değirmendere Logoon Cafe Resteurantta düzenlemiş oldukları tanışma ve kaynaşma 3. yöresel Kahvaltısında Vanlılar buluştular.

Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gölcük Değirmendere Logoon Cafe Resteurantta düzenledi. Düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, İstanbullular Federasyon Başkanı Fevzi Donatay, Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk, Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Kenan Yıldız, Gölcük Kültür Dernekleri başkanları ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

SİYASİ PARTİLERE AYNI MESAFEDEYİZ

Kahvaltı sonrasında konuşan İstanbul Federasyon Başkanı Fevzi Donatay; “Derneklerin önemi çok büyüktür. Biz federasyon olarak ülke genelinden 85 dernekten oluşuyoruz. Bu derneklerin oluşu bizler hemşeriler olarak biri birimizin tanışmasına ve kaynaşmasına vesile oluyoruz. Bakın biz derneklerin kurulmadan önce biri birimizi tanıyamıyorduk. Bundan dolayı böyle bir birliktelik sağlanmıyordu. Bu gün bu dernekler sayesinde birlik ve beraberlik sağlanıyor. Değerli arkadaşlar tüm STKlar Dünya çapında önem kazandığını biliyoruz. Bundan dolayı dernekler olarak her yerde örgütleniyoruz. Bakın önümüzde yerel seçimler vardır. Biz dernek olarak tüm siyasi partilere karşı hep aynı mesafedeyiz. Bizler İstanbul’da yaşıyoruz. İstanbul’da 12 Derneğimiz var. Burada birlik ve beraberliği çok iyi bir şekilde sağlıyoruz. Bu tür kahvaltı gibi programlar birlik ve beraberliğimizi sağlıyorlar” dedi.

DERNEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Gölcük Van İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Kenan Yıldız; “Tertiplemiş olduğumuz 3. Dönem yöresel Van Kahvaltısı için bir araya geldi. Burada hepimizi bir araya getirmek için bizlere destek veren her kese teşekkür ederim. Değerli Vanlı hemşerilerim, bu Derneğin kurmamızın amacı Gölcük’te yaşayan tüm Vanlı hemşerilerimizi bir araya getirmektir. Bu gün kuruluşumuzun ikinci yılına girdik. Fakat şu ana kadar 100 kişinin üye kaydını yaptırdık. Fakat bu Dernek tüm Vanlılara ait olduğu bir dernektir. Lütfen Derneğimize sahip çıkalım. Biz yönetim olarak burada geçiciyiz. Çünkü yarın burada bir başka hemşerimiz olacaktır. Üyelik konusunda Gölcük’te çok sayıda Vanlı hemşerilerimiz vardır. Bunların hepsi de üyeliklerini yaparak bu derneğimizi yaşatacaklar” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 + = 40