Göçük altında kalan işçiden acı haber

Kartepe’de meydana gelen olayda toprak kayması sonucu toprak altında kalan işçi yaşamını yitirdi

Kartepe Sapanca Yolu Caddesi Seka Kamp girişi Işıklar mevkii köprü altında bulunan dere yatağında su boru hattında çalışma yapan İSU ekiplerinin bulunduğu alanda toprak kayması meydana geldi. Göçük altında kalan taşeron firmada çalışan işçi yaşamını yitirdi.

6 METRE DERİNLİKTEN…

56 yaşındaki Doğan Parlar isimli işçi toprak altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler toprağın altında kalan işçiyi kurtarmak için çalışmalara başladı. Polis ekipleri Sapanca ve İzmit istikametini güvenlik nedeniyle bir süre trafiğe kapattı. Ardından AFAD ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu Doğan Parlar isimli taşeron işçinin cansız bedeni 6 metrelik göçük altından çıkarıldı. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ile olay yeri inceme ekiplerinin detaylı inceleme yapmalarının ardından Parlar’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Parlar’ın cenazesinin tamamlanacak işlemlerin ardından memleketi Hatay’a gönderilmesi bekleniyor.

ŞANTİYE ŞEFİNİN GÖZYAŞLARI

Hatay’dan çalışmak için Kocaeli’ne geldiği öğrenilen Doğan Parlar’ın ölümü nedeniyle iş arkadaşları, büyük üzüntü yaşadı. Şantiye şefi olduğu öğrenilen kişi, “Allah’ım ben şimdi ne yapayım? Tırnaklarımla kazıdım, çıkaramadım. Rüya olsun Allah’ım. Ne yapacağım şimdi?” diyerek, ağladı. Fenalaşan şantiye şefi, sağlık görevlilerince ambulansa alındı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − = 36