SİME-SEN’den Ellibeş’e ziyaret

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral ve Yönetimi AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Ziyarete SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral, SİME-SEN Kocaeli Şubesi Genel Sekreteri Bahattin Akşit, Sendikanın Disiplin Kurulu Yedek Üyesi Rıfat Uzuner katılım sağladı.

Ellibeş’e teşekkür plaketi hediye ettiler

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret eden SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral ve Yönetimi İl Başkanı Ellibeş’e teşekkür plaketi hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve hediye için teşekkürlerini ileten İl Başkanı Ellibeş, “Bizler bu zor görevin üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız. Bizler sendikaları çok önemsiyoruz. Sendikalar üyeleri için çok önemlidir. Sizlerin talepleri de bizim için önemli. SİME-SEN ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Saral, ‘Yeni görevinizde başarılar diliyoruz’

Sendika Başkanı Sevindik Saral, ise yaptığı konuşmada, ‘Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için size teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde ve çalışmalarınızda da başarılar diliyoruz’ şeklinde konuştu. Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 28 = 33