UZMAN ESTETİSYEN SİNEM TEKSEN’DEN CİLT BAKIMI ÖNERİLERİ

UZMAN ESTETİSYEN SİNEM TEKSEN’DEN

CİLT BAKIMI ÖNERİLERİ

İlçemizde, bakımına önem veren bayanlar yeni bir salona kavuştu.

Rapunzel Beauty Center, yaklaşık 5 ay önce Merkez Mahallesi 33. Sok. 8/2 (Flo Ayakkabı Yanı) adresinde hizmete girdi. Rapunzel Beauty Center’in sahibi Uzman Estetisyen Sinem Teksen, işinde çok tecrübeli, o diplomalı bir estetisyen, Gazi Üniversitesi mezunu ve işini aşk’la yapıyor ve işinde kesin çözümlere ulaşmanın garantisini de veriyor.

Uzman Estetisyen Sinem Teksen; Kış’ın rehavetini üzerinizden atıp yaza yenilenmiş girmek isteyenlere cilt bakım önerilerinde bulundu. Ve yaz gelirken yapılması gereken cilt bakımı yöntemlerini anlattı.
“Yaz’a hazırlık yapmaya başladığımız bu günlerde havaların bir güneşli bir yağmurlu olması yaz’a hazırlanmak konusundaki motivasyonumuzu düşürüyor olabilir ama; Yaz nihayet geliyor, bu yüzden güneş ve deniz hayalleri kurmaya başlarken cildimizi de yaza hazırlamalıyız.
Sıcak havalarda daha duru bir cilt ve daha az makyaj için simdi harekete geçenler yaz’ın rahat edecekler. Önerdiğim en favori bakımların Hydrafacial Medikal Cilt Bakımı ve Mezoterapi uygulamasıdır. Yaz’a girmeden önce her ikisini de yaptıran bayanlar yazın çok rahat edecektir. Az makyajlı, pürüzsüz, parlak canlı ve daha genç bir cilt ile yazı geçirecektir” dedi.

Cilt Bakımı, Dermapen, Somon Dna, Gençlik Aşısı, Mezeteropi, Epilasyon, zayıflama üniteleri, vücut bakımı ve daha bir çok işlem için, mucize için muhakkak bu salonu ziyaret etmelisiniz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 − = 51