UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE 1 HAFTALIK BİLANÇO

Kocaeli’nde de uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli’nde kolluk kuvvetleri tarafından son 1 haftada ele geçirilen uyuşturucu madde ve miktarları Kocaeli Valiliği tarafından bülten ile açıklandı.

Kocaeli Valiliği son 1 hafta içerisinde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ele geçirilen uyuşturucu madde ile miktarlarını yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.  Vatandaşın huzur ve güven ortamının devamı için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında 20 Kasım  ile 26 Kasım 2018 tarihleri arasında  yapılan  operasyonlarda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi  tarafından 987gram  93 miliğran esrar, 5 gram 35 miligram Metamfetamin, 12 gram  80 miligram eroin ele geçirilirken, İl Jandarma Komutanlığının yapmış olduğu uygulamalar neticesinde ise  2 Adet Ectasy isimli uyuşturucu hap ele geçirildi.

BU NELER YAKALANDI?

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde (20.11.2018/26.11.2018) tarihleri arasında ele geçirilen uyuşturucu maddeler:

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yapmış olduğu uygulamalar neticesinde;

987 gr 93 mg ESRAR,

5 gr 35 mg METAMFETAMİN,

12 gr 80 mg EROİN ele geçirilmiştir.

İl Jandarma Komutanlığının yapmış olduğu uygulamalar neticesinde;

2 Adet ECSTASY ele geçirilmiştir.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + = 10