ÜLKÜCÜLER MOTİVASYON KAHVALTISINDA BULUŞTU

 

 

 

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı geniş katılımlı bir modivasyon kahvaltısı düzenledi. Başkan Tuncay Cabar’ın ev sahipliğinde ki kahvatlı da ailelerin çocuklarını derse nasıl adapte edeceği konusunda Gamze Can tarafından önemli bilgiler verildi.

 

 

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı modivasyon kahvaltısında Saklı Bahçe’de bir araya geldi. Geçmiş dönem Kocaeli Milletvekili adayı olan Gamze Can’ın konuşmacı olarak katıldığı, ev sahipliğini Gölcük Ülkü Cağı Başkanı Tuncay Cabar’ın yaptığı kahvaltı programında, MHP İl Başkanvekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Danışmanı Deniz Zekiç, Av.Burak Şahin  ve Kocaeli Veteriner Odası Başkanı Orhan Altuntaş ve Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’da hazır bulundu.

GELECEĞİN DEVLET ADAMLARI

Başkan Tuncay Cabar yaptığı konuşmada, “Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarılı olmasını gönülden arzu ediyorum. Kahvaltımıza eşlik eden değerli misafirlerimiz hoşgeldiniz şeref verdiniz diyerek Gamze Can hanımı can kulağı ile dinlemenizi tavsiye ederim.  Motivasyon kahvaltımıza katılan kardeşlerimizin gelecekte devlet makamlarında oturacak şekilde çalışacaklarını ve başarılı olacaklarını şimdiden görür gibiyim. Bu anlamlı günde bizi yanlız bırakmayan Gamze Can hanıma ve il Başkanvekili Hüseyin Çakıroğlu, ilçe Başkanımız Bilal Çakır ve Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’a teşekkür ederim” dedi.

 

ÖNEMLİ BİLGİLER VERDİ

Konuşmanın ardından Gamze Can’ın eğitim ve öğretim de ailelerin çocuklarını derse nasıl adapte edeceği konusunda bilgiler verdi. Ocak mensupları ve konuklar Can’ı can kulağı ile dinlediler. Katılımın yoğun olduğu etkinlik için İl Başkanvekili Çakıroğlu ve ilçe Başkanı Bilal Çakır Cabar’a teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − = 62