ÜNLÜ GÖLCÜK’TE YEREL SEÇİM HEDEFİNİ AÇIKLADI

 

 

 

 

 

MHP milletvekili adayı Gölcüklü İbrahim İnanç Çakıroğlu, seçim sonuçlarını değerlendirmek adına İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Bilal Çakır ve partililer ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Bu toplantı da konuşan Başkan Aydın Ünlü, yerel seçim hedefini 3 belediye kazanmak olarak açıklarken, Çakıroğlu’ndan da övgüyle bahsetti ve siyasetin içinde her zaman olacak mesajı verdi.

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi sonrasında değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Başarılı bir seçim dönemi geçiren ve partili, partisiz herkesin takdiri kazanan Gölcüklü aday İbrahim İnanç Çakıroğlu, kendisine ait olan Tirvana Kafe’de basın mensuplarını ve İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Bilal Çakır, Gölcük Ocak Başkanı Tuncay Cabar ve partileri kahvaltı da ağırlayarak seçim sonuçları değerlendirme yaptılar.

BİR DAHA Kİ SEÇİM ÇALIŞMALARINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE

Çakıroğlu kahvaltı sonrasında yaptığı açıklamada, “Bize seçim süresi boyunca destek olan yöneticilerimize, basınımıza ve partimize gönül vermiş partililerimize teşekkür ederek konuşmama başlamak istiyorum. Yaklaşık iki aylık bir süreç geçirdik. Bu iki aylık süreçte partimize oy kazandırmak için elimizden geleni yaptık. 33 yaş altı 9 aday ve 4 bayandan oluşan bir liste ile seçime girdik. Oldukça dinamik bir listeydi. Bütün adaylar 1.sıra adayı gibi çalıştı.Bu çalışmaların sonucunu da aldık ve 1 tane vekil gönderdik. Anket şirketlerinin bazı basın kuruluşlarının baraj altı kalacağını göstermesine rağmen, barajı geçen bir parti olarak meclise girdik ve 2 ay boyunca anlattığımız gibi denge unsuru olduk. Kocaeli nezdinde bakarsak AK Parti’nin 100 bin, CHP’nin 40 binlik bir oy kaybı var. MHP ise 20 bine yakın oy arttırıp, vekilimizi gönderdik. Gönül isterdi ki, iki, üç  vekil gönderelim. Ben buna inanıyorum da ve üçün gitmesi içinde çalıştım. Vatandaşımızın takdiri, teveccühü bu kadarmış. Hepinize kahvaltıya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarında yanımda olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Bir daha ki seçim çalışmalarında görüşmek üzere diyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

ÇAKIROĞLU’NA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Çakıroğlu’nun alkışlar arasında tamamlanan konuşması sonrasında İl Başkanı Aydın Ünlü önemli açıklamalar yaptı ve şunları söyledi:  Parti içi tartışmaların yaşanmadığı, seviyeli bir seçim geçirdik. Parti içi huzurumuz en üst seviye de idi. İl defa bu seçimde bunu yaşadık diyebilirim. Tabi ki, İbrahim İnanç Çakıroğlu’nun verdiği performans bizim için anlam vericiydi. Kazanmakla ilgili bir derdi olmadığı halde, bir milletvekili adayının ne yapması gerekiyorsa, elinden gelenin fazlasını ortaya koyarak, genç bir adayımız idi. Kocaeli siyasetinde var olmaya devam edecek. Bundan sonra inanıyorum ki, 13 tane milletvekili adayım artık MHP siyasetinde mikrafon uzatıldığında dava adına söz sahibi olacak topluluktur. Buradan belediye başkanları ve meclis üyelerinin çıkacağı çok değerli arkadaşlar kazanmış olduk” dedi.

BUGÜN SOKAKTA BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AÇIK

Konuşmasına devam eden Ünlü; “Algıların yönetildiği, anketlerin havada uçuştuğu bir dönemi bir Ülkücü olarak bir Türk Milliyertçisi olarak, üç hilali yere düşürmeden, Milliyetçi Hareketin başını öne eğdirmeden, 11.5 oy alıp mevcut siyasetçileri geçerek, anketleri param parça ederek, 140 bin bandında oy almak ülkücülerin bir başarısıdır. Biz buna inanmasaydık, algılara yenilseydik, 50 bin bandında kaldığımızda bugün burada bu toplantıyı yapamazdık.  Her zaman Allah’a dua ediyorum, bizim başımızı öne eğdirmediği için. Genel Başkanımızında söylediği bir söz var, bu dava okunmuş bir dava. Ben inanıyorum ki, 140 bin oy almış, bugün tebrikleri kabul eden bir il başkanıyım. MHP’ye emek vermiş herkes  tebrikleri kabul ediyorsa, bu seçimin kazanını MHP’dir. Bugün sokakta başımız dik, alnımız açık, yerel sağlam basarak gezebiliyorsak, liderimizin uyguladığı siyasetin yol haritasıdır.

HEDEF 3 BELEDİYE KAZANMAK

Ünlü konuşmasının sonunda da şunları söyledi: “Ben inanıyorum önümüzdeki seçimlerde de, herkes inandığı için yerel seçimlerde de başarılı olmak adına bir performans sergileyecek, belki de benim söylediğim, 13 belediyesi olan Kocaeli’de, MHP’de tarihe geçmek adına, belediye başkanlığı hediye edebilecek düzeyde bir yapı oluştu. Ben bu yapının başarıya ulaşacağına inanıyorum. Biz her geçen gün büyüyoruz. Planlı ve programlı olarak, bir birinin ayağını çekmeden, herkes bir birini yükselterek, yücelterek, saygı da kusur göstermeden, bunu başaracağımızın kanaatindeyim. Kocaeli şuan bir seviye var. Herkesin bir söylem içinde birleştiği bir durumdayız. Tamamen başarıya kilitlenmiş bir MHP var. Bunun da önüne kimse geçemeyecek. Nasıl hedef 2023 lider ülke vizyonunda Türkiye Cumhuriyeti ilk üçü hedeflediyse, bugünde MHP Kocaeli Teşkilatları da en az 3 belediye hedefine koyarak, yoluna devam edecektir. Ben başaracağız diyorum, herkese teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 4 =