Başarılı öğrencilere Vali ödül verdi

Müzik Dalında Eğitim Gören Darıca Barış İlkokulu Gören Eller Sınıfı Öğrencileri Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u Ziyaret Ettiler

İlimizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerin müzik, spor ve sanat etkinliklerinde yeteneklerini belirleyip, geliştirmeleri amaçlanan “Keşfedilen Yetenekler” Projesi Kapsamında Müzik Dalında Eğitim Gören Darıca Barış İlkokulu Gören Eller Sınıfı Öğrencileri Vali Hüseyin Aksoy’u Ziyaret Ettiler.

Valilik makamda gerçekleştirilen ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Darıca İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Barış İlkokul Müdürü Metin Demirci, Öğretmenler; Erdoğan Şahinoğlu ve  Suna Üçtepe ile Gören Eller Sınıfı Öğrencileri; Dila Naciye İnal, Kayra Polat, Hasan Alhussein, Ahsen Tunç, Ali Ücel, Sami Ücel, Melike Saylam katıldı. İlk olarak Darıca Barış İlkokulu Gören Eller Sınıfı Öğrencileri tarafından verilen müzik dinletisinin ardından Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy daha sonra öğrencilerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Vali Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmasında “Kocaeli’de Valilik olarak yürüttüğümüz Keşfedilen Yetenekler projesi kapsamı içerisinde birçok okulumuzda öğrencilerimiz müzik, resim ve sanat dalıyla ilgileniyor. Darıca’daki bu okulumuz da görme engelli sınıfımız da müzik dalıyla ilgilenen öğrencilerimizden oluşuyor. Öğrencilerimizi bugün Valilikte misafir etmekten büyük bir memnuniyet duydum. Onları yetiştiren değerli öğretmenlerimize, okul müdürümüze, onlara destek veren değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın sanatla, müzikle ve sporla ilgilenmeleri onların gelişimlerine çok büyük katkılar sağlayacaktır.  Bu hedefle yola çıktık ve Kocaeli genelinde 363 okulumuzda bu anlamda bu proje dâhilinde çalışmalara devam ediyoruz. Bugünkü misafirlerimiz çok özel, bu noktada öğrencilerimize de  böylesine müzikle ilgilendikleri için, güzel parçaları bize seslendirdikleri için teşekkür ediyor, onları kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy, Engelli öğrencilerimizin kültür ve sanat alanında becerilerinin geliştirilmesi ve yetiştirilmesi hususunda yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı okul yöneticilerine başarı belgelerini vererek, öğrencilere saz hediye etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 − 47 =