ÜMİT DENİZ MOTORUNA KAVUŞTU

 

 

 

Ameliyat ile ayağının bir kısmını kaybeden ve yürüme zorluğu çeken Gölcükspor taraftarı Ümit Deniz’e, hayır sever iş adamının aldığı akülü motor teslim edildi. Bu mutlu gününde Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat Ümit’i yalnız bırakmadı.

 

 

 

 

Gölcükspor’un emektar taraftarlarından, ilçemizin sevilen ismi Ümit Deniz yaşadığı rahatsızlık sonrasında ayağının bir kısmını  kaybetmiş, yürüme zorluğu çekiyordu. Gazetemizin haberi ve kamuoyuna çağrısı sonrasında Deniz için Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ın da desteği ile bir kampanya başlatılmış, kampanya sonucunda da Gölcüklü bir iş adamı bu çağrıya kulak vererek Ümit Deniz’e akülü bir motor alacağını duyurmuştu.

 

İŞ ADAMI TÖRENE KATILMADI

 

İşte bu akülü motor dün yapılan törenle Deniz’e teslim edildi. Törene motoru alan iş adamı isminin duyulmaması için katılmazken, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, Deniz’in aracını teslim etti. Törende bir konuşma yapan Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin şunları söyledi: “Ümit kardeşimiz Gölcükspor için önemli bir isimdir. Onun bu mutlu gününde yanında olmak istedik. Gölcüklü bir iş adamımızın almış olduğu bu araç ile artık hayatını daha rahat sürdürecek. Biz iş adamımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.  Ümit Deniz ise iş adamına ve yanında olan Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve Hasan Bat’a teşekkür edip, alınan akülü motora binip, objektiflere poz verdi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 2 =