FECİ KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli İzmit-Kandıra yolu üzerine sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, belediye otobüsü ile hususi bir otomobilin çarpışması sonucu, otomobilde bulunan 1 kişi öldü. Yaralanan 3 kişi ise çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; D-605 İzmit- Kandıra Yolu üzeri Çayırköy sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Emrah Bayram yönetimindeki 800 numaralı 41 PN 119 belediye otobüsü, aniden önüne çıktığı iddia edilen Erdoğan Keskin’in kullandığı 41 FE 239 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otomobil çarpışmanın etkisiyle savrulup bariyerlere girdi.

 

HASTANEDE ÖLDÜ

Çevrede kazayı görenler hemen durumu itfaiye, sağlık ve Jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken,  İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile otobüs ile çarpışan otomobildeki yaralılar sürücü Erdoğan Keskin ve Neşe Can Keskin ile Münir Bayraktar ve Behiye Bayraktar araçtan çıkartıldı.  Yaralılar sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahale sonrası çevre hastanelere sevk edildi. Olayda ağır yaralanan otomobil sürücüsü Erdoğan Keskin(49), kaldırıldığı Özel Konak Hastanesinde yaşamını yitirdi.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapatılırken, yol araçların olay yerinden çekilmesi sonrası tekrar trafiğe açıldı.  Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 + = 37