ÜLKÜCÜLER “UYUŞTURUCUYA HAYIR” DEDİ

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında Anıtpark’ta “UYUŞTURUCUYA HAYIR” etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında aileleri ve gençleri bilinçlendiren broşürler dağıtıldı. Etkinliğe Kocaelispor’un efsane futbolcusu Murat Başak’ta destek oldu.

Ülkü Ocağı Gölcük İlçe Başkanlığı, Tuncay Cabar başkanlığında uyuşturucuya karşı aileleri ve gençleri bilinçlendirme etkinliklerine devam ediyor. Gölcük Anıtpark’ta bir stant açan Gölcüklü Ülkücüler, broşür dağıtarak uyuşturucuya karşı herkesin, herkesimin mücadele etmesi gerektiği dile getirildi. Etkinliğe MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, Kocaelispor futbolcusu Murat Soner Başak, MHP İlçe Yöneticisi Necati Erdurmuş, MHP’nin ilçemizdeki etkin ismi Savaş Toprak, İlçemizin sevilen esnaflarından Nihat Motor ve ülkücü gençler katıldı.

BAŞAK: HER TÜRLÜ UYUŞTURUCUYA HAYIR

Kocaelispor’un efsanevi oyuncusu Murat Başak, uyuşturucuya karşı aileleri bilinçlendiren broşürü kendi eliyle dağıtarak Ocak Başkanı Tuncay Cabar ile birlikte objektiflere de poz verdi ve şunları söyledi: “Uyuşturucu illeti toplumun kanayan yarası. Uyuşturucu ile mücadeleyi el birliği ile yapmamız lazım. Bunun yolu da gençleri ve ailelerini bilinçlendirmekten de geçiyor. Bu noktada bir etkinlik gerçekleştiren Ülkü Ocağı Gölcük İlçe Başkanlığını ve başkanı Tuncay Cabar’ı yürekten kutluyor, bu noktada her zaman yanlarında olacağımı belirtmek istiyorum. Her türlü uyuşturucuya HAYIR” dedi.

CABAR AİLELERE SESLENDİ

Ülkü Ocağı Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ise, “Bilindiği üzere uzun bir süredir uyuşturucuya karşı gençleri ve aileleri bilinçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Bugünde broşürlerimizi dağıtarak bu noktada çalışmamıza devam ettik. Ben etkinliğimize destek olan herkese teşekkür ederken, başta Kocaelispor’un efsane oyuncusu Murat Başak’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kendisi örnek bir sporcu olduğu kanıtlamıştır. Uyuşturucu ile mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Bu noktada ailelere de bir çağrı da bulunmak istiyorum. Eğer devletine, milletine, bayrağına örnek bir çocuk yetiştirmek istiyorlarsa, çocuklarını ülkü ocağına göndersinler. Ülkü Ocakları bu ülkenin en temiz kurumudur. Herkesi bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. Ülkücü gençler gün boyunca Anıtpark’ta gençlere ve ailelere broşür dağıtımı sonrasında “UYUŞTURUCUYA HAYIR” etkinliği başarıyla son buldu. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 − 12 =