GAZETECİLER YALI’DA BULUŞTU

 

 

Gölcük Belediyesi’nin en kapsamlı sosyal ve kültür projesi “Yalı Evleri” Başkan Mehmet Ellibeş ile ilimiz ve ilçemiz gazetecilerinin iftar buluşmasına ev sahipliği yaptı. Bu buluşmada Yalı Evleri personeli ve hizmeti ile tam not aldı.

 

Gölcük Belediyesi’nin en kapsamlı sosyal ve kültür projesi “Yalı Evleri” geçtiğimiz aylarda tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılmıştı. Yalı Evleri bünyesinde hizmete giren Yalı Konak Resoran’da iftar buluşmalarının ilkinde ilimiz ve ilçemizin gazetecileri bir araya geldi. İftar programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Abiş, Kemal Kahraman, Levent Değirmenci, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve gazeteciler ile basın mensupları katıldı.

“BEKLENTİLERE CEVAP VERİYORUZ”

Hep birlikte iftarın yapılması ve özel olarak hazırlanan iftar menüsünün yenmesi sonrasında  bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş şunları söyledi: “Bu projeye bölge halkımız da gerçekten çok önem verdi. Yıllar öncesi var olan, zamanla adeta yok olmaya yüz tutmuş bu tarihi eserlerimizi günümüze taşıyarak, tekrar ortaya çıkmaları adına büyük bir iradenin arkasında durarak, hedeflerimize varıp, bölgemizde ve tüm çevremizde yaşayan halkımızın beklentilerine cevap vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu iftar programında siz değerli basın mensupları ile bir araya gelmekten çok mutluyum. İyi varsınız” dedi.

HAZİRAN SONU ERİKLİTEPE

Başkan Ellibeş’in ardından söz alan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise; “Başkan Ellibeş’e ve bu projede emeği olanlara teşekkürlerini ileterek, bu doğrultuda yapılan projelerin tanıtımı konusunda gösterilen hassasiyetin önemine vurgu yaptı. Gürol, Gölcük Belediyesi’nin bir diğer önemli projelerinden biri olan ve çalışmaları devam eden Eriklitepe Tabiat parkı’nın’da Haziran sonu itibariyle vatandaşların hizmetine sunulacağı müjdesini verdi. İftar programına katılan herkese teşekkürlerini iletti.

YALI EVLERİNDE NELER VAR?

Değirmendere Yalı Evleri Restorasyon ve Rekontrüksiyon projesi kapsamında, 12 adet tescilli bina ve 1 adet caminin restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yalı Evleri’nde cami, restoran, kafeterya, otel, kütüphane, idari ofisler, ahşap heykel ve seramik müzesi bulunuyor. Ayrıca Yalı Evleri’nde satış reyonunda özel hediyelik eşyalar ve doğal ürünlerde satılacak.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

83 − = 80