ÜLKÜCÜLER ANITPARK’A AKIN ETTİ

Gölcük’ün en aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Ülkü Ocağı Gölcük İlçe Başkanlığı etkinliklerine aralıksız devam ediyor. Son olarak Anıtpark’ta Türk Dünyası’nın Başbuğu Alparslan Türkeş’in 101.doğumgününde hayatından kesitlerle dolu fotoğraf sergisi açtılar.

SERGİYE KATILIM YOĞUN OLDU

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı, Başkan Tuncay Cabar öncülüğünde Anıtpark’a akın ederken, Türk Dünyası’nın Başbuğu Alparslan Türkeş’in 101.doğumgünü münasebetiyle açılan fotoğraf sergisi büyük ilgi çekti. Sergiye MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, ilçe yöneticileri ile çok sayıda genç ve ülkücüler katıldı.  Yoğun katılım sağlarken  Gölcük Ülkü Ocakları Teşkilatları tam yönetim kadrosu ile alandaydı. Sergi programı sonrası ülkü ocakları binasında dualar ile yad edildi.

“TÜRK DÜNYASININ DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ”

Başkan Cabar yaptığı açıklamada, “Türk Dünyası lideri merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in fotoğraflarını halk ile buluşturmanın ve ilginin yoğun olmasının mutluluğu içindeyiz. Bizlere miras bıraktığı ülkü ocaklarının son dumanına kadar, son damlasına kadar Türk dünyasının Dünyaya  açılan  penceresinden Türk İslam davasını yaşamaya, yaşatmaya devam edeceğiz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş gani gani rahmet dilerken,  yetişen neslin Türk’ün Dünya’ya vurduğu mührü olmaya bıkmadan yılmadan devam edeceğiz ruhu şad olsun” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 5