ÜLKÜ OCAKLARI’NIN GEZİCİ KÜTÜPHANESİ GÖLCÜK’TEYDİ

 

 

 

Tüm Kocaeli ilçelerini gezen,  halkla ve gençlerle buluşan Şehit Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphanesi’ne ilçemizde de ilgi büyük oldu. Gezici kütüphane Gölcük Anıtpark’ta ve Değirmendere Atatürk Meydanı’nda kitapseverle buluştu.

 

 

 

 

 

Kocaeli Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve Türkiye örnek bir etkinlik olan Şehit Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphanesi geçtiğimiz hafta sonu ilçemizdeydi.  Tüm Kocaeli ilçelerini gezen,  halkla ve gençlerle buluşan Şehit Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphanesi’ne ilçemizde de ilgi büyük oldu. Gezici kütüphane Gölcük Anıtpark’ta ve Değirmendere Atatürk Meydanı’nda kitapseverle buluştu.

 

İLGİ BÜYÜK OLDU

Ülkü Ocakları  Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ve yönetimin gözetiminde Gölcük Anıtparkta halkla buluşan gezici kütüphaneye ilgi beklenin üstünde oldu. MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, önceki dönem milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu ve MHP’den Gölcük Belediye Başkanlığına aday adayı olan Avukat Burak Şahin’de Şehit Necmettin Yılmaz Gezici Kütüphanesini ziyaret edip, kitap okuyanlar arasında idi.

 

PROJELER DEVAM EDECEK

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar etkinlikle ilgili yaptığı açıklamda, “Değirmendere ve Gölcük’te Şehit Necmettin Yılmaz  Gezici Kütüphanemize yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Gölcük Ülkü Ocakları olarak  ülkemiz için canlarını feda eden şehitlerimizin meşaleyi taşıyan neferleri,  kahpe düzenin yiğit çocukları olarak bize bu olanakları hazırlayan başta il ocak başkanıma ve tüm büyüklerime teşekkür ederim. Ülkü Ocakları olarak halkımıza ve gençlerimize yönelik projelere devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =