Yusuf’un hayali gerçek oldu

Gölcük Hisareyn mahallesinde ikamet eden 1 sınıf öğrencisi  Yusuf ATASOY, hayali itfaiyeci olmaktı,  itfaiye’ye giderek hayalini gerçekleştirdi.

Hisareyn  Rheinland Pfalz İlkokulu 1 sınıf öğrencisi  Yusuf ATASOY,  hayali itfaiyeci olmak. 2 yaşından beri, itfaiyeci olmak istediğinin söyleyen Yusuf’un, bu isteğine duyarsız kalamayan annesi, Yusuf’u, Gölcük İtfaiyesine götürerek hayalini gerçekleştirdi.

Yusuf ATASOY,  itfaiye ziyaretinde Vardiya amiri Şükrü Yüce ve personeli en iyi bir şekilde ağırlayarak, küçük Yusuf’a, itfaiyeci ağabeyleri öyle bir şey yaptılar ki,  Yusuf’u adeta küçük itfaiyeci yaptılar. Ve Yusuf’un hayali, itfaiyeci elbiseleri giyerek gerçekleştirildi.

Yusuf,  giydiği itfaiyeci elbisesiyle itfaiye araçlarına ayrıca itfaiye sepetine de binerek bu büyük hayalini gerçekleştirdi, Yusuf  “Benim en büyük hayalin itfaiyeci olmaktır, ben insanlara yardımcı olmayı çok seviyorum, itfaiyecilikte bu mesleklerden bir tanesi, ayrıca insanların mal ve can güvenliği konusunda da sağlıyorlar bu nedenle de okuyup ileride itfaiyeci olmak istiyorum” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − = 61