ÜLKÜ OCAĞI ÇOCUKLARI MUTLU ETTİ

 

Tuncay Cabar başkanlığında ki Gölcük Ülkü Ocağı gençler ve çocuklarla birlikte Anırpark’ta kurulan stantta, Atatürk’ün de resminin bulunduğu bayraklar ve de Türk Bayrağı balonlarını çocuklara dağıttı. Çocuklar ve aileler standa büyük ilgi gösterirken, renkli görüntüler yaşandı.

 

 

 

 

Ülkü Ocağı Gölcük İlçe Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Gölcük Anıtpark’ta çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tuncay Cabar başkanlığında ki Gölcük Ülkü Ocağı gençler ve çocuklarla birlikte Anırpark’ta kurulan stantta, Atatürk’ün de resminin bulunduğu bayraklar ve de Türk Bayrağı balonlarını çocuklara dağıttı. Çocuklar ve aileler standa büyük ilgi gösterirken, renkli görüntüler yaşandı.

“23 NİSAN TÜRK TARİHİNİN ÖNEMLİ DÖNÜM NOKTASIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır’da standı ziyaret edip, gençler ve çocuklarla objektiflere poz verdi, onların bayramını kutladı. Ocak Başkanı Cabar ise gazetemize yaptığı açıklamada, “23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − 13 =