İLİM YAYMA CEMİYETİ KONGREYE GİDİYOR

Gölcük’te kurulduğu 1979 yılından bu yana Gölcük ilçemizde hayırlı çalışmaların öncüsü olan İlim Yayma Cemiyeti 24. olağan kongresini gerçekleştirecek. Ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerine burs ve barınma imkanları sunan İlim Yayma Cemiyeti gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle de her zaman adından söz ettiren etkin kuruluşlardan biri olma vasfını sürdürüyor.

İLİM YAYMA CEMİYETİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesinde 1979 dan bu yana 10 şube başkanı görev yaptı. 4 yıldır Gölcük Şubesi başkanlığını yürüten Ali Kemal EREN görevini Mustafa Adem DEMİR e devredecek. Yeni şube başkanı ve yeni yönetim kurulunun da belirleneceği 24. olağan kongreye yoğun bir katılımın olması bekleniyor. 25.01.2019 Cuma günü saat 18:30 da gerçekleşecek kongre için tüm hazırlıklar devam ediyor.

VEFA KONGRESİ

Mevcut şube başkanı Ali Kemal EREN 24. olağan kongremize geçmişte görev yapan tüm şube başkanlarının davet edildiğini ifade etti. Gölcükte faaliyet gösteren tüm sivil tplum kuruluşlarının kongreye davet edildiğini belirten Ali Kemal EREN ayrıca tüm gölcük halkının kongreye davetli olduğunu da belirtti. Görev yaptığı 4 yıllık süre içerisinde eğitim alanında birçok etkinliğe imza atan Ali Kemal EREN gönül huzuruyla bayrağı Mustafa Adem DEMİR kardeşime devrediyorum dedi. Geçmiş yıllarda İlim Yayma Cemiyetinin Çeşitli kademelerinde görev yapan M. Adem DEMİR 25.01.2019 Cuma günü saat 18:30 da Gölcük Sanat Galerisinde düzenlenecek 24. olağan kongre ile şube başkanlığı görevini devralacak.

YENİ YÖNETİM YENİ HEYECAN

Gerçekleşecek 24. olağan kongre ile Gölcük şubesi yönetim kurulunda da değişikliğe gidiliyor. Yeni yönetim ile geçmişin izinden geleceğe hayırlı hizmetler bırakma azminde olduklarını söyleyen Ali Kemal EREN bayrağı devralacak kardeşlerimizin her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Kongrenin hayırlara vesile olması duasında olduğunu ifade eden Ali Kemal EREN yerel basınımızın da kongreye özel olarak davetli olduğunu söyledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 5