ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANINDAN İYİ PARTİ’YE ÇOK SERT TEPKİ

 

 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara yaptığı açıklamada, uyuşturucu ile ilgili afişlerin İYİ Partililer tarafından zarar verilmesiyle alakalı çok sert bir açıklama yaptı. Özkara açıklamasında, “İYİ’sini, Kötüsünü, İP’sizini, Sapsınızı açıkça uyarıyorum. Herkes ayağını denk almalıdır. Bizim her cephede mücadele edecek gücümüz kudretimiz vardır, hamdolsun. İster uyuşturucu ile mücadele , ister ihanet” dedi.

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları Genel Merkezimizden, İl Başkanlığımıza, İlçe Başkanlıklarımızdan, Belde Temsilciliklerimize Kadar Yaklaşık 3-4 yıla yakındır ”YENİ CEPHEMİZİN ADI UYUŞTURUCU VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELEDİR” diyerek yola çıktığımız, kısa film, tiyatro, konferanslar, afiş ve branda çalışmaları gibi etkinlikler ile çalışmalarını sürdürdüğümüz kutlu mücadelemizde çalışmalara hala devam etmekteyiz ve devam edeceğimiz. Yine Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanlığımızın ”Uyuşturucu ve  Madde Bağımlılığına “Dikkat çekmek üzere yapıştırdığı siyasi hiç bir görseli olmayan afişlerimiz Darıca’da bulunan kendilerine sözde iyi diyen ilçe teşkilatı tarafından zarar verilmiş ve kendi seçim afişlerini yapıştırmışlardır” dedi.

 

HERKES AYAĞINI DENK ALSIN!

 

Açıklamasına devam eden Özkara, “Uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekmek için yapılan bu çalışma kimin neresine batmış neresine zarar vermiştir.uyuşturucu ile mücadelemiz sizi rahatsız mı etmiştir. O zaman Darıca ilçe başkanım bundan sonraki  afişleri  İP’in darıca ilçe başkanlığının olduğu binanın tam kapısına yapıştırmalıdır. kendini bilen, kafası yerinde olan siyasi görüşü ne olursa olsun, (pkk hariç) hiç kimse bu mücadeleye balta vurmaz çünkü Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak sizin çirkin tahriklerinize, saçma saçma oyunlarınıza, provakasyonlarınıza uymayacağız. Lakin uğraştınız güç ÜLKÜ OCAKLARIDIR. Sabrımızın bir sınırı vardır ve oda sınırına yaklaşmaktadır. İYİ’sini Kötüsünü, İP’sizini, Sapsınızı açıkça uyarıyorum. Herkes ayağını denk almalıdır. Bizim her cephede mücadele edecek gücümüz kudretimiz vardır, hamd olsun. İster uyuşturucu ile mücadele , ister ihanet” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 + = 41