Ülkemiz için hep birlikte çalışacağız

Sivil Toplum Kuruluşları’nın Kocaeli’nin her köşesinde güçlü bir şekilde çalışmasının önemine değinen Başkan Büyükakın, “STK’lar demokrasinin önemli bileşenidir” dedi.

“ÜLKEMİZ VE ŞEHRİMİZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sivil Toplum Kuruluşları (STK)’yla olan buluşmalarına aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşlarla ve esnaflarla her fırsatta bir araya gelen Başkan Büyükakın, diğer bir taraftan proje çalışmaları ve saha denetlemeleriyle birlikte kentin ortak akıl ve katılımcılık anlayışıyla yönetilmesi için kentin dinamiklerini oluşturan dernekler ve meslek odalarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Sivil Toplum Kuruluşları’nın Kocaeli’nin her köşesinde güçlü bir şekilde çalışmasının önemine değinen Başkan Büyükakın, “STK’lar demokrasinin önemli bileşenidir” dedi.

“STK’LARIN GÜÇLÜ VE ÇEŞİTLİ OLMASI ÖNEMLİDİR”

Jeoloji Mühendisleri Odası Kocaeli İl Temsilcisi Niyazi Temizkan, KOTO 16. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Bölükbaşı, İhsaniye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Zorlu, Vakıfbank Bölge Müdürü Numan Sütçü, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Taşpınar, Demiryolu İşçi Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman ve beraberindeki heyetleri makamında ayrı ayrı konuk eden Başkan Büyükakın, “STK’ların güçlü ve çeşitli olması önemlidir. Güçlü ve çeşitlilik içeren bir sivil toplumu demokratik sistemin önemli bir bileşeni olarak görüyoruz” ifadelerini sarf etti.

“ÜLKEMİZ VE ŞEHRİMİZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

İş dünyasının temsilcilerinden sendika temsilcilerine, meslek odalarından birçok vakıf ve derneğe kadar geniş bir yelpazede ki konuklarını makamında konuk eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bugün sivil toplum kuruluşlarının eskisinden çok güçlü bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini de görüşmelerinde vurguladı. Halkımızın STK’lara olan ilgisi ve duyarlılığından dolayı çok mutlu olduğunu da dile getiren Başkan Büyükakın, “Şehrimizde meslek odaları başta olmak üzeri tüm sivil toplum kuruluşlarımızın bugün ülkemizin geçtiği bu süreçte bir ve beraber olmalarını da çok kıymetli buluyorum. Ülkemiz ve şehrimiz için hep birlikte çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1