Arık: Kurtuluş gençlerde

Gölcükspor İkinci Başkanı Ahmet Arık yeni sezonda kulüp olarak yeni bir yapılanmaya gittiklerini açıkladı. Arık, önümüzdeki sezon genç isimlere fırsat vereceklerinin altını çizdi 

İSMAİL ÖRNEK OLACAK
Gölcküspor ikinci Başkanı Ahmet Arık yaptığı açıklamada “Gölcükspor’un geleceğini kurtarmak için yetenekli gençlere kapımızı açtık. Yönetim Kurulu olarak bu konuda Genel Koordinatör Adil kuru ve ekibine tam yetki verdik. Kulübümüz artık eskisi gibi dış transferlere büyük rakamlar ayıramayacağı için tek kurtuluş yolu genç futbolcuları kulübümüze kazandırmak olacaktır. Son dönemde İsmail Yüksek’in Fenerbahçe’ye transferi gençler için en iyi örnektir. Bu dönem gençler içinde, Gölcükspor içinde bir fırsattır. Gençler kulübümüzde yeteneklerini sergilediği takdirde ileride üst liglere Gölcükspor’dan çıkış yapabilirler” İfadelerini kullandı.
HERKES DESTEK OLMALI
Ahmet Arık açıklamasının devamında “Bu uygulama sadece mevcut yönetim kurulunun almış olduğu bir karar değildir. Gölcükspor yönetiminde bugün veya gelecekte kim görev alırsa alsın, Gölcükspor’un geleceğini kurtarmak adına bu yolda ilerlemeliler. Gölcükspor’un geleceği ancak bu sistemde kurtulabilir. Gölcükspor’un mali yapısını düzeltmek adına mutlak bir yapılanmaya gidilmeli. Yine geçmiş yıllardaki hatalar yapılırsa kulübün borç yükü önümüzdeki dönemlerde daha çok artabilir. Bu projemize tüm Gölckü halkı destek vermeli. Gölcükspor kimsenin malı değil, Gölcük halkının kulübüdür” görüşlerini belirtti.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − 72 =