GÖLCÜK’ÜN YENİ MEKANINA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Gölcük yeni, muhteşem bir mekan daha kazandı. Şirinköy’de bulunan İSU eski şantiyesinin alanına Gölcük Belediyesi tarafından yapılan parkın içinde bulunan Caffe Gönülçelen muhteşem bir törenle hizmete açıldı. Kazım Şen ve Sait Ürküt’ün sahibi olduğu Caffe Gönülçelen dillere destan bir açılış organizasyonu yaparken, davetliler mehter takımı ile karşılandı ve ayrıca katılımcılara yemek ikramı da yapıldı. Havai fişek gösterisi de renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

1000’E YAKIN DAVETLİ KATILDI

Gölcüklü iş adamı Kazım Şen’in 1.5 milyonluk bütçe ile hayata geçirdiği mekanda müşteri memnuniyeti için her şey düşünürken, açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Gölcük Belediye Başkanı aday adayı İdris Alp ve Murat Uzuner başta olmak üzere, 1000’e yakın davetli katıldı. Şen ve Ürküt’ü akrabaları, dostları ve arkadaşları yalnız bırakmazken, ilçemizin tanınmış isimleri ve iş adamları da bu muhteşem açılışta buluştu.

HARİKA BİR PROJE MUHTEŞEM BİR TESİS

Açılış töreni mehter takımının muhteşem konseriyle başlarken, sonrasında ise Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Ardından açılış kurdelesini mekan sahipleri Kazım Şen ve Sait Ürküt ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kesti. İlçemize bu muhteşem mekanın hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Ellibeş sonrasında yaptığı konuşmada, “Burası eski İSU şantiyemizdi. Taşınması sonrasında halkımızın hizmetine park olarak açtık ve içinde bir de tesis olmasını istedik. Kazım Şen ve Sait Ürküt kardeşlerimiz gerçekten harika bir projeyle, ilçemize yakışır bir mekana imza atmışlar. Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

TÜM KATILIMCILARA YÜREK DOLUSU TEŞEKKÜR

Bu muhteşem mekanı ilçemize kazandıran Kazım Şen ve Sait Ürküt yaptıkları açıklamada, “Öncelikle bizleri yalnız bırakmayıp açılışımıza katılan Başkanımız başta olmak üzere tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza, akrabalarımıza yürek dolusu teşekkürlerimizi iletiriz. İlçemize dört dörtlük bir mekan kazandırdığımızı düşünüyoruz. Mekanımız geniş bir menü ile kafe olarak halkımıza hizmet vermenin yanında muhteşem düğün organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. Bu yıl özel fiyatlarla hizmetinizde olacağız. Bizi izlemeye devam edin” dediler. Davetliler böyle bir mekanı ilçemize kazandırdığı için Şen ve Ürküt’e teşekkür ederken, hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun dileklerini ilettiler. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 80 = 86