Ulaşlı’da görsel aydınlatma imalatı yapılıyor

Altınkemer-Ulaşlı arasında gerçekleştirilen sahil düzenleme projesinde görsel aydınlatma montajları yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel ilçesi Altınkemer-Ulaşlı arasında gerçekleştirdiği sahil düzenleme projesi tüm hızıyla devam ederken bir yandan da görsel aydınlatma montajlarının yapımı da sürüyor. Büyükşehir Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonrasında proje alanında görsel şölen yaşanacak.

200 AYDINLATMA DİREĞİ KURULACAK

Yaklaşık 5 kilometrelik sahil yürüyüş yolu kapsamında elektrik altyapısı hazırlanırken kablo çekimi de yapılıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında dekoratif alüminyum direklerinin dikimi ve LED’li armatürlerin montajı da devam ediyor. Bölgenin aydınlatılması için 25 metre aralıklarla 200 adet aydınlatma direği kurulacak.

5 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA

Büyükşehir Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan Karamürsel Altınkemer sahili ile Ulaşlı arası 4 bin 980 metre uzunluğundaki sahil düzenleme projesinde sahil sosyal donatılarla donanacak. Proje kapsamında 4 bin 980 metre uzunluğunda 2,8 metre genişliğinde yürüyüş yolu ve 2,2 metre bisiklet yolu inşa edilecek.

YENİ PLAJ DA YAPILACAK

57 Bin 90 metre kare alanı kapsayan sahil düzenleme projesi içerisinde yaz sezonu için plaj yapılacak. 280 metre uzunluğu, 3 bin 300 metre kare alana sahip olacak plaj, mavi bayraklı Altınkemer plajına alternatif olarak hizmet verecek. Plaj kısmında 6 adet soyunma kabini, 6 adet duş ve bay, bayan tuvaletleri yer alacak.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − 56 =