TYGD’den seri ziyaretlerde bulundu

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Kocaeli İl Başkan Ahmet Öz ve yönetiminden Gölcük Protokolü ve gazetelere ziyaret yaptılar.

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Kocaeli Şubesi Yönetimi, dün Gölcük Temsilcisi Soner Gülezer önderliğinde ilk ziyareti Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamın ziyaret etti.

Kaymakam Irmak’ın yanında yaptığı kısa konuşma yapan Dernek Başkanı Ahmet Öz, “Derneğimiz 2013 yılında Ankara’da kuruldu. 81 il ve ilçeleri ile 16 Avrupa ülkesinde derneğimizin temsilciliği bulunmakta. Bugün de derneğimizin il yönetimi olarak Gölcük’e çıkarma yaptık. İlk ziyaretimizi de siz Gölcük’ün mülki amiri olarak sizlere ziyaret ettik ve sizinde yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

TYGD Kocaeli İl Başkanı Öz ve yönetimi daha sonra Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ettik Başkan Öz yeni görevinde başarı dileklerinde bulunduktan sonra Derneğimiz 2013 yılında Ankara’da kuruldu. 81 il ve ilçeleri ile 16 Avrupa ülkesinde derneğimizin temsilciliği bulunmakta. Bugün de derneğimizin il yönetimi olarak Gölcük’e çıkarma yaptık. İlk ziyaretimizi de siz Gölcük’ün mülki amiri olarak sizlere ziyaret ettik ve sizin de yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

‘AMACIMIZ, SORUNLARI DİNLEMEK VE ÇÖZÜM BULMAK’

AQhmet Öz ve yönetimi protokol ziyaretlerinin sonrasında Gölcük’te faaliyet gösteren yerel gazeteleri ziyaret ederek burada meslektaşlarla tanıştı ve derneğin faaliyetleri konusunda fikir alış verişinde bulunurken şunları dile getirdi Öz, “Derneğimizin amacı, yerel basının sorunlarını dinlemek ve çözümlerini bulmaktır. Genel merkezimiz projeler üretiyor. Neler yapılabileceğine dair fikir üretiyor. Bizler de iyi günde, kötü günde yerel basınımızın yanında olmak, yardımcı olmak istiyoruz. Matbaası olmayan arkadaşlar için Ankara’da bir matbaa tesisi oluşturuluyor. Ucuz baskı orada yapılabilir. Tatile gidemeyen arkadaşlar için Ege ve Akdeniz’de çok cüzi bir miktarla ailecek tatil yapma imkanını sağlamaya çalışıyorlar. Onlar Ege’de bir otelin işletmeciliğini almışlar. Orada cüzi bir miktarla gazeteci arkadaşlarımızı konuk edecekler. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor” dedi. HABER: Nazlı ER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

96 − 86 =