Turnuvada Toplanan Kitaplar Köy Okullarına Kütüphane Oluyor

Harb iş spor kulübü Tersane futbol turnuvası sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu ile başlattığı Düzce ve Elazığ da oluşturulacak köy okulu kütüphanesi için kitap toplama kampanyasına kitap bağışlarını toplamaya devam ediyor. Harb iş spor Genel Kaptanı Hakan Çetiner ; Harb iş spor olarak turnuvayı anlamlandırmak için Kocaeli üniversitesi Türkçe Topluluğu üyesi yakın arkadaşlarım Beyza Zeynep Topçu ve Didem Geyik ile köy okulları projesini katkıda bulunmak istedik ve sahada kitap kutusu ile kitap toplamaya başladık .Bir kitap gönder bin çocuk okusun diyerek çıktığımız bu yolda bütün dostlarımızın desteğini bekliyoruz ,dedi ,
Didem Geyik ;Çocukların yüzünde tebessüm olmak çok kolay ,bir kitap ile onların gönüllerini kazanabilirsiniz .Desteklerinizi bekliyorum .
Beyza Zeynep Topçu ; Türkçe Topluluğu olarak her yıl üç köy okuluna kütüphane kuruyoruz bu sene Harb iş spor kulübü sayesinde daha çok okula ulaşmaya çalışacağız ,bütün güzel insanları duyarlı olmaya davet ediyorum.
Kitap kampanyasına bağışta bulunan Tersane çalışanı Yusuf Öztürk ‘ün küçük oğlu Göktuğ Hamdi Öztürk’ün kitap kampanyasına bağış yaptığı kitaplara yazdığı not bütün takımları duygulandırdı .
Göktuğ’un mektubu :
Sevgili kardeşlerim
Bu birbirinden kıymetli kitaplarımı sizler için yolladım.Bir an önce bu yaşadığınız zorluklardan kurtulup evinize ve okulunuza kavuşmanız dileğiyle .Sizleri çok seviyorum.İnşallah orayı eviniz gibi hissedersiniz.
Göktuğ.
Kitap bağışı için
Hakan Çetiner
Tel:05416914468

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − 40 =