TURKUAZ DİŞEVİ 5 YAŞINA GİRDİ

Gölcük’te 5 yıl önce hizmete giren Turkuaz Dişevi bugün düzenlenen törenle 5 . kuruluş yıl dönümünü protokol ve siyasilerle birlikte kutladı.

Kurucu ortaklar Ali Akçay, Selma Akçay, Levent Taşkent, Serkan Mert, İbrahim Akgündüz olarak 10 yıllık mesleki birikimlerini Turkuaz Dişevi Polikliniği açarak 5 yıl önce taçlandırdılar.

Turkuaz Dişevi’nin 5 yıl kuruluş yıl dönümü kutlamasına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, Saadet Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimi, DSP Gölcük Belediye Başkan Adayı Gülten Erenkaya ve yönetimi,  MHP İlçe yöneticileri siyasi parti meclis üyeleri çok sayıda davetliler katıldılar.

Diş Dt İbrahim Akgündüz’ün açılış konuşmasından sonra Dt. Selma Akçay konuşmasında şunları dile getirdi Akçay “Bugün bu güzel günümüzde bizlerle birlikte olmanızdan dolayı hepinize Turkuaz Dişevi ailesi olarak ayrı ayrı teşekkür ederiz. Kurucu ortaklarım Ali Akçay, Selma Akçay, Levent Taşkent, Serkan Mert, İbrahim Akgündüz olarak 10 yıllık mesleki birikimlerimizi bu Turkuaz Dişevi Polikliniği açarak 5 yıl önce taçlandırdık. Karamürsel’den İzmit’e kadar olan bölgenin ağız diş sağlığı hususunda büyük bir ihtiyacını karşıladık. Bugüne kadar 30 bin kayıtlı hastamıza on binlerce diş tedavisi uyguladık ve Allaha şükür istatistiklerimize göre memnuniyet ve başarı oranımız %99 gözükmektedir. Bu inançla ve azimle daha iyisini yapmak üzere gelecek yıllarımızı planladık. Uzman kadromuzda 4 uzmanımız var. Bölgemizin en büyük ihtiyacı olan bu uzman arkadaşlarımız;  Ağız Diş Çene Cerrahisi uzmanı Dr. Eser Tutuş; Periodontoloji uzmanı-Dişeti Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülşah Tatar Ortodonti uzmanı Dr. Evin Alakuş Pedodonti; Çocuk Diş Hastalıları Uzmanımız Uğur Tokay ile hastalarımıza Ağız diş sağlığı hizmetini ayaklarına getirdik. Gelecek 5 yıl içersin de Protetik Diş Tedavisi, Tedavi-Endodonti gibi diğer uzmanlık alanları da hizmete başlayacaktır. Dijital çağın gereksinimleri olan bir çok cihaz şu anda kliniğimizde aktif olarak çalışmakta olup (Lazer, Bleacing cihazı, Koter, Apex locater, Endodontik motorlar, Dijita| Panoramik Görüntüleme, Radyovizyografi vb…) gelecek için planlarımıza Cad-CAM sistemleriyle bir gün içinde protez diş yapıp teslim etmeyi hedef olarak önümüze koyduk. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planla tutarak sizlerin de desteğiyle azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

AĞIZIMIZIN KIYMETİNİ BİLEMEDİK

Daha sonra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş söz aldı Ellibeş “Burada 5 yıl önce hizmete giren Turkuaz Dişevini kutluyorum, evet dişlerimizin kıymetini bilemedik, benim dişlerimde problem olduğundan dolayı ufak bir operasyon yapıldı, bu yüzden dişlerimizin kıymetini bilmeliyiz, bu anlamda da bugün burada Turkuaz Dişevi ortaklarını personelinin 5 yıllarını kutluyorum” dedi.

UZUN ÖMÜR BOYU KUTLUYORUM

Son olarak Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş söz aldı Altıntaş “Evet 5 yıl önce kurulan Gölcük’ümüzün güzide Turkuaz Dişevinin kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz, evet genç tecrübeli güvenli bir ekip olarak hizmet yapılıyor, ben buradan Turkuaz Diş hastanemizin ortaklarına personeline hizmetlerinden dolayı kutluyor kuruluş yıl dönümlerinin uzun ömür boyu sürmesini diliyorum” dedi.

YAŞ PASTA KESİLDİ

Turkuaz Dişevi’nin 5 kuruluş  yıl dönümünde konuşmaların ardından dişevi ortakları ve Gölcük Protokolu ile Belediye Başkan adaylarıyla birlikte yaş pastasını hayırlı olsun dilekleriyle kestiler. HABER: Soner GÜLEZER-Nazlı ER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 + = 45