TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLADI, KOCAELİ HER ZAMANKİ YERİNDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda, AK Parti “Türkiye Yüzyılı” Tanıtım Toplantısı’nda vizyon belgesini açıklıyor.
Gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı kıymetli gençler, bugün bu salonda bizlerle birlikte olan, ekranlardan bizi takip eden kardeşlerim, Cumhur İttifakı’nın değerli mensupları sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Cumhuriyetimizin 99’uncu yıldönümünün gururuyla birlikte Türkiye Yüzyılı’nı da milli hafızamıza kazıyacağız. Osmanlı Devleti ile birlikte milletimizi de topyekün tarihe gömmek isteyenler Çanakkale’de olduğu gibi doğrudan karşımıza çıkmadılar, bunun yerine Anadolu’yu işgale yeltendiler. Savaşların yükü altında beli bükülen milletimiz son bir silkinişle milli mücadeleyi başlattı ve zafere ulaştırdı sözleriyle selamladı Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarını.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu an itibariyle kamuoyuyla paylaştığı  tanıtım toplantısında Kongre Merkezinde Kocaeli teşkilatı adeta görsel bir şölen ve kalabalıkla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı can kulağıyla dinliyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş Kocaeli’deki tüm kadrolarıyla Cumhurbaşkanının yanında yer alırken sosyal medyasından da “Kocaeli her zamanki yerinde” fotoğraf karesiyle ‘Kalkınmanın, huzurun, istikrarın, istikbalin ve değerlerin yüzyılı için.. Türkiye Yüzyılı için, Ankara Spor Salonu’ndayız’ ifadelerini paylaştı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =