24 ŞUBAT’IN EN GÜZEL HABERİ!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  Mehmet Ali Paşa’ya 20 yılı aşkın hizmet eden “Efsane Muhtar” Mehmet Kanpara’yı evinde ziyaret etti. Ziyaretini sosyal medyasından günün anısına çekilmiş fotoğraf kareleri ile birlikte şu sözlerle paylaştı.

Efsane Muhtar Mehmet Kanpara Ağabeyimizi ziyaret ettik. O’nun gibi sevilmek, özlenmek çok az kişiye nasip olur. Allah sağlık, ömür versin.

Bize meyve tabağı ile hazırladığı hoş sürprizi için de teşekkür ediyorum” dedi.

 

KÜÇÜĞÜNÜ SEVEN, BÜYÜĞÜNÜ SAYAN BİR BAŞKANDIR

3 dönem Gölcük Belediye Başkanlığı yapan Ellibeş, her zaman küçüklerine olan sevgisi ve büyüklerine olan saygısı ve ilgisiyle her zaman takdir edilmiştir. Her zaman büyüklerine göstermiş olduğu özel ilgi ve alakası ile onların dualarını almasıyla, özellikle vatandaşlarının en kötü günlerinde cenazelerinde,  acılı olan o aileleri sarmasıyla AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  her zaman bu kentte acıyı paylaşan olmuştur.

GÜNÜN EN GÜZEL FOTOĞRAF KARESİ

İşte burada ki fotoğraf kareleri de bizim anılarımızı tazelememize ve kendisinin “Babacan” halini bir kez daha hatırlamamıza sebep olmuştur.  Ve bu haber bana göre İl başkanı Ellibeş için,  80 yaşında ki “Efsane Muhtar” Mehmet Kanpara’nın hazırladığı o özel meyve tabağı,  günün en trend  haberi olmuştur.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 19 = 20