TÜRKİYE BOCCE ŞAMPİYONLARINA ZİYARET

Antalya’da düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Türkiye Şampiyonası’nda 10 müsabakada 9 galibiyet kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Gölcük Huzurevi takımı için Gölcük Huzurevinde şampiyonluk yemeği verildi.

Gölcük Huzurevinde düzenlenen şampiyonluk yemeğine Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkan Vekili Sedat Kul, Gölcük Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız, Gölcük Huzurevi Bocce takımı antrenörü Zabit Pustu ve Huzurevi sakinleri katıldı.

PLKET VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Kutlama yemeği sonrası bir konuşma yapan Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, “ Her yaşın ayrı bir önemi var. Burada ki büyüklerimiz bizlere her yaşta bir şeyleri başarabileceğimizi gösterdiler. Gençlerimize iyi bir örnek oldular. Kendilerine göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi. Konuşmanın ardından Türkiye Bocce Şampiyonu olan Gölcük Huzurevi takımı sporcularına protokol üyeleri tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 + = 66