EYT’DE ÖNEMLİ GELİŞME

EYT SYDD ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, bugün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşecek ve sonrasında açıklama yapacak. Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, bu görüşme duyurusunu Erdoğan’ın erken seçim açıklamalarıyla birlikte yaptı ve iktidarı değiştirecek güçte olduklarını söyledi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın bugün EYT’lilerin haklarını pek çok platformda savunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşeceğini ve görüşme sonrası açıklama yapacağını duyuran Marmara EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, bu duyurusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki farklı konuşmasının birleştirildiği video ile birlikte yaptı. Erdoğan’ın far yıllarda erken seçimle ilgili birbirinden farklı yorumunu paylaşan Alper Özüpak, bütün muhalefetin EYT’lilerin haklarını vereceğini söylerken hükümet tarafının ‘biz vermeyiz’ dediğini belirterek “Biz muhalefeti iktidar, iktidarı muhalefet yapacak güçteyiz. Gücümüze inanalım ve birlik beraberlik içinde hareket edelim” dedi.

İşte Özüpak’ın paylaşımı:

“Eyt li kardeşlerim, erken bir seçim biz mağdurların haklarımızı vermeleri için en büyük neden kaybetme korkusu olacaktır. Bütün muhalefet ‘EYT lilerin haklarını vereceğiz’ derken Hükümet tarafı malesef ‘biz vermeyiz’ demeye devam ediyorlar. Ama siyasette 24 saat çok uzun bir süredir, yarının ne olacağı belli olmaz. Biz bu nedenle bütün siyasi parti liderleriyle görüşmeye devam edeceğiz. Bugün Yeniden Refah Partisi Gnl Başkan Fatih Erbakan la görüşmemiz olacaktır. Görüşmeden sonra Genel Başkan Gönül Boran Özüpak gerekli açıklamayı yapacaktır. Biz Muhalefeti iktidar, iktidarı muhalefet yapacak güçteyiz. Gücümüze inanalım ve birlik beraberlik içinde hareket edelim.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 7 =