Türk Harb-İş Sendikasında 41 işçi emekli oldu

Gölcük Donanma Komutanlığı Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi üyeleri olan 41 tersane işçisi emekli oldu.

Gölcük Tersane Komutanlığı Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi üyesi 41 işçi sendikada düzenlenen törenle emekliğe ayrıldı. Emeklilik törenine 41 işçi katılırken Sendika 2 Başkanı Selami Bulut, İdari Sekreter Remzi Köstenci, Mali Sekreter Nusret Subaşı ve temsilciler katıldılar.

Sendika İdari Sekreteri Remzi Köstenci emeklilik töreninde yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi Köstenci “Bugün sizler emekliliği hak ederek emekli oluyorsunuz her biriniz aileniz ile huzurlu mutlu bir şekilde emekliliğinizi geçirmenizi diliyorum, ayrıca bizler sendika olarak 24 saat kapımız sizlere açıktır, bir sorununuz bir sıkıntınız olduğunda rahat bir şekilde bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.

Köstenci’den sonra söz alan Mali Sekreter Nusret Subaşı ise emeklilik işlemleri hakkında yeni emekli olan işçi arkadaşlarına bilgilendirme yaptıktan sonra sendika yöneticileri tarafından günün anısına hedileri takdim edildi daha sonra ikram ile emeklilik töreni sona erdi.

EMEKLİ OLAN İŞÇİLER

Gölcük Tersane Komutanlığından 33, Gölcük Bakım Onr.ve İst. Komutanlığından 1, Dz. Karaaraçları Bkm. Mrk. Komutanlığından 3, Karamürselbey Dz. Eğitim Mrk. Komutanlığından 3 ve Zonguldan Ereğli Onarım Destek K.Lığından 1 kişi emekli oldular.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − 9 =