TÜM GÖLCÜK İÇİN AYAĞA KALKMA VAKTİDİR!

Gölcük engelliler Dernek Başkanı Hasan BAT, bugün sosyal medyasından bir yazı paylaştı, aslında bu yazı Gölcük’e, bir çağrıydı!

Bu yazıyı görünce içim parçalandı. Çok duygulandım,

Yazı da şöyle diyor; Genç bir anne yaşam mücadelesi veriyor, Çok genç 2 çocuk annesi, evli eşi asgari ücretle çalışan, eşinin hayatta kalması için çırpınan bir işçi,  Şartları Esra’ya,  yardımcı olmaya yetmiyor. Bu genç kadın Esra, tam 25 kere ameliyat olmuş, şimdi ise İzmir 9 Eylül Hastanesinde son olarak Kemik İltihap tahlili ve protez ameliyatı için 20 bin liraya ihtiyacı var.

Esra’yı, o genç anneyi ameliyat ettirecek iş adamlarımız, siyasilerimiz, bu şehrin hayır yapmak isteyen hayırseverleri mutlaka çıkacaktır. Ben buna kesinlikle eminim.

“Esra’nın hayata tutunmasına yardım edin”

Daha önce yapıldı, yine yapabiliriz Gölcük!

Esra’nın, Yaşadığın acının tarifi yok! 

Gölcük engelliler Dernek Başkanı Hasan BAT’ın,  yürek yakan paylaşımı;

GÖLCÜK ENGELLİLER DERNEĞİ BÜNYEMİZ’DE ESRA K. KARDEŞİMİZ İÇİN KEMİK İLTİHAPI TAHLİLLERİ VE AKABİNDE KALÇA PROTEZİ AMELİYATI OLMASI GEREKİYOR. BU GÜNE KADAR 25 AMELİYAT GEÇİREN ESRA KARDEŞİMİZİN İZMİR 9 EYLÜL HASTANESİNDE SON OLARAK KEMİK İLTİHAP TAHLİLİ VE PROTEZ AMELİYATI İÇİN 20 BİN LİRA İHTİYACIMIZ VARDIR.GÖLCÜĞÜMÜZDE İKAMET EDEN BU KARDEŞİMİZ EVLİ VE İKİ ÇOCUK ANNESİDİR.EŞİ O.K. ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN BİR İŞÇİDİR.TÜM GÖLCÜK İÇİN AYAĞA KALKMA VAKTİDİR.LÜTFEN AMA LÜTFEN BU KARDEŞİMİZE YARDIM EDELİM.
CEP:0/532/350/50/59..

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 38 = 44