TRAKTÖR FACİASINDAN KIL PAYI KURTULDU

TRAKTÖR FACİASINDAN KIL PAYI KUTULDU
Gölcük Hasaneyn mahallesinde bir vatandaş bahçesine giderken bir anda rampadan aşağı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Traktör, devrilmek üzere iken kendini aşağıya attı
Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Hasaneyn mahallesinde Mustafa E’nin idaresindeki 41 AEC 183 plakalı traktörü ile bahçeye gidiyordu, dik rampadan aşağı inerken bir anlık dalgınlıkta direksiyon hâkimiyetini kaybetti.
Traktörün devrileceğini anlayan Mustafa E hemen kendini traktörün üzerinden aşağı attı. Çalılıkların arasında sıkışan Mustafa E kendi imkanlarıyla yanında bulunan cep telefonu ile 112 sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı Mustafa E’nin telefon yardımıyla ulaştılar, yaralı Mustafa E çalılıkların arasında bulunurken ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildiler.
Olay yerine İlçe Jandarma ekipleri gelirken kaza ile ilgili soruşturma başlatırken yaralı Mustafa E’nin ise hayati tehlikesi bulunmazken vücudunda kırıkların olduğu edinilen bilgiler arasında.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 − 13 =