Trabzonlular Derneği’nden Necmi Kocaman’a teşekkür ziyareti

Gölcük Trabzonlular Derneği’nden Necmi Kocaman’a teşekkür ziyareti

 Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demirci ve dernek üyeleri geçtiğimiz gün Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Necmi Kocaman’ı  ziyaret ettiler.

 Desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler

Gölcük Trabzonlular Derneği tarafından ilçemizde ilk defa düzenlenen ve  beş gün süren Hamsi Festivali’ne katılımlarından ve desteklerinden dolayı Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’a teşekkür ederek, teşekkür plaketini takdim etti.

Kocaman, “Biz bu tür festivallerin düzenli olarak yapılmasından yanayız”

 İlçemizde bir ilke imza atarak 5 gün süren Hamsi Festivali düzenleyen Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetimi, düzenledikleri Hamsi Festivali sonrasında Festivallerine katılım sağlayanları ziyaret ederek teşekkür plaketi vermeye devam ediyor. Bu bağlamda Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demirci ve dernek üyeleri geçtiğimiz gün Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı makamında  ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim ettiler. Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetime nazik ziyaretleri için teşekkür eden Kocaman, “Gölcük Trabzonlular Derneği olarak ilçemize yakışır bir festivale imza attınız. Festival boyunca Gölcük hiç olmadığı kadar hareketliydi. Tabi bu durum Gölcük Esnafının da iş yapmasına vesile oldu. Biz bu tür festivallerin düzenli olarak yapılmasından yanayız. Böyle güzel bir festivale vesile olduğunuz için öncelikle dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Hamsi Festivali geleneksel hale gelebilir

Gerçekleştirdikleri Hamsi Festivali’ne vermiş olduğu destekten ve ziyaret isteklerini kırmadıkları için Başkan Kocaman’a teşekkür eden Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ilçemizde büyük ses getiren Hamsi Festivali’ni geleneksel hale getirerek her sene düzenlemeyi düşündüklerini belirtti

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

80 − = 72