TRABZON YAPRAK DÖNERİ GÖLCÜK’TE

 

 

Yılların lokantası Kadir Usta’nın Yeri Cuma günleri Trabzon yaprak döner satışına başladı. Lokantanın sahibi usta ahşçı Abdulkadir Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu döner bonfileden, yani en kaliteli etten yapılıyor. Bu lezzeti tüm Gölcüklülerin tatmasını istiyorum ve mekanıma bekliyorum” dedi.

 

 

 

 

İlçemizde uzun yıllardır 21.Sokakta hizmet veren ve yemekleri ile ün yapmış olan Kadir Usta’nın Yeri Lokantası Cuma günlerine özel Trabzon Yaprak Döneri  satmaya başladı. Bu muhteşem döner lezzeti Gölcüklülerin büyük ilgisiyle karşılandı.  Bu döneri bonfileden, yani en kaliteli etten yaptığı dile getiren Usta Ahçı Abdülkadir Aktaş, ilçe halkını gerçek döner lezzetini sunmak istediklerini dile getirdi. Tüm ilçe halkını Cuma günü lokantasına beklediğini belirten Kadir Usta, diğer yemekleriyle de büyük ilgi görüyor.

AKŞAM OLMADAN YEMEKLER BİTİYOR

Akşam üstü yemeklerin bittiğini gözlemlediği Kadir Usta’ya bu ilginin sırrını sorduk. Kadir Usta yaptığı açıklamada, “Kalite tesadüf değildir, yıllardır büyük emek harcayarak çalışıyoruz. Hiç bir şekilde kaliteden ödün vermiyor, en iyi malzemeyi kullanıyoruz, Gölcüklüler’de sağ olsunlar bize gerekli ilgiyi gösteriyor. Tezgahımızda akşam olmadan yemekler bitiyor” dedi. Çorba çeşitleri, sulu yemek, et yemekleri, tavuk döner, Cuma günleri de Trabzon et yaprak döner satışının yapıldığı Kadir Usta’nın Yeri’nde kaliteden ödün verilmezken, güler yüzlü hizmet ve hijyen kurallarına uygunlukta mekanın vazgeçilmez özelliği olarak göze çarpıyor. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

93 − = 83