ULAŞIMPARK İŞÇİSİNE ZAM!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşımpark’ta zam oranları belli oldu

Başkan Büyükakın, 21 Temmuz’da Büyükşehir, İSU ve iştiraklerde çalışan işçi personeli oluşan enflasyon farkına ezdirmediklerini açıklamış, Çalışanın alın teri kurumadan hakkını verecek bir anlayışa sahip olduklarını ifade ederek,işçi  personelimizi enflasyona ezdirmedik. Hayırlısı olsun’’ ifadelerini kullanarak müjdeyi vermişti.

21 Temmuzda başkan Büyükakın’ın açıklamalarının ardından Ulaşımpark’ta zam sözleşmesi imzalandı. Demiryol İş Sendikasının örgütlü olduğu Ulaşımpark’ta Genel Müdür Serhan Çatal ile Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman imzaları attı.

PROTOKOL İMZALANDI

Konuyla ilgili duyuruyu Demiryol İş Sendikası Adapazarı Şube Başkanı Cemal Yaman açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı;
“Bugün saat 16:30 sularında Ulaşımpark genel müdürümüz Sayın Serhan Çatal sendikamızın başkan yönetici ve temsilcilerimiz ile birlikte genel müdürlük binasında bir protokol imzalamış bulunuyoruz. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Protokol dahilinde ülkemizde yaşanan enflasyon ve alım gücümüzün aşılması nedeniyle talebimiz doğrultusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın başkanımızın takdirleri ile %20 refah payı ,15 Temmuz’dan itibaren çıplak ücretlere gelmiştir.  Ayrıca  ücretlere gelen %20 lik refah payı parasal tüm sözleşme kapsamındaki maddelere yansıtılmıştır. Bu vesile ile sayın Büyükşehir belediye başkanımıza sayın genel sekreterinize ve sayın genel müdürümüze sizlerin adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” İfadeleri kullanıldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − = 8