Toplu taşımada müjde

Önem veren ve daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park Genel Müdürü olarak da görev yapan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, toplantı sonrası Başiskeleliler’e toplu taşıma konusunda müjdeler verdi.

Başkan Özlü yaptığı açıklamada, Başiskele’de toplu taşıma hizmetlerinin daha iyi, daha kaliteli olması ve vatandaşların memnuniyeti için hep birlikte, omuz omuza çalıştıklarını vurgulayarak, “Yaklaşık 3-4 aydır gerçekleştirilen toplantıların neticesi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatları çerçevesinde Minibüs ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri’nin birleşmesi, şehiriçi hatların oluşması, ortak havuz oluşması ve vatandaşlarımızın daha kaliteli, daha hızlı ulaşım hizmeti sunulması açısından bir çalışma yürütüyorduk. Bugün bunun sonuçlarını aldığımız bir toplantı gerçekleştirdik.” dedi.

Başkan M. Yasin Özlü, “Üç kooperatif başkanımız ile büyük oranda prensipte birleşim konusunda anlaştılar. Artık ufak detaylar kaldı. Önümüzdeki günlerde Karşıyaka, Bahçecik ve Yeniköy Minibüs ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri hep birlikte güç birliği yaparak, omuz omuza çalışarak daha iyi, daha kaliteli toplu ulaşım için vatandaşlarımıza hizmet edecekler. Bununla ilgili birleşik bir kooperatif kuracaklar ve ortak havuzda ortak bir çalışma yürütüp Başiskeleliler’e hizmet verecekler.” diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın başta olmak üzere Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi’ye, Toplu Taşıma Şube Müdürü Övünç Yılmaz’a, kooperatif başkanlarına ve emeği geçen tüm herkese teşekkür eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yakın zamanda hizmete sunulacak yeni şehiriçi toplu taşıma ulaşımının vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − = 68