TOGG’a gençlerden büyük ilgi

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ve yönetiminin Kent Meydanı’nda açtığı  standı yerli otomobil TOGG ile ziyaret etti

TOGG’a gençlerden büyük ilgi

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, gençlerin çoğunlukla tercih ettiği mekanları içerisinde bulunduran Kent Meydanı’nda stant açtı. AK Gençlerin standına, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Yörük, MKYK Üyesi Tayfun Arşınkol, MKYK Üyesi Mehmet Ceran ve Emre Kahraman katlım sağladı. Seçim öncesi nabız yoklayaran AK Gençler,  gençlerle sohbet ederek merak ettikleri soruları yanıtladı.

BÜYÜKAKIN DA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da yerli otomobil TOGG ile gençlerin yanına geldi. Yerli otomobile gençler yoğun ilgi gösterdi. Stant çalışmaları sürerken AK Partili isimler, Kent Meydanı’nda bulunan kafeleri tek tek gezerek gençlerle sohbet etti. Başkan Çağlayan, “Sahada Cumhurbaşkanımızın ülke yönetimine geldiği zamanda dünyaya gelen kardeşlerimizden tutun bütün genç seçmenlerimize kadar vatandaşlarımızdan oldukça güçlü bir destek görüyoruz.

YENİ YÜZYIL GENÇLERLE YÜKSELECEK

Çünkü adı Z kuşağı olarak adlandırılıp kalıplaştırılmaya çalışılsa da, gençlerimiz esasında Teknofest gençliği olarak adlandırılmayı daha büyük bir onur addediyorlar. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun başrol oyuncularının da şu anda sahada ve teşkilatlarımızda görev alan genç seçmenlerimiz olduklarının kendileri de farkındalar ve onlara bu yolda örnek teşkil edebilecek tek liderin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunun bilincindeler” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 + = 22