TESUD’dan Emniyet’e kutlama

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol ve Yönetimi Türk polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i son olarak Türkiye Emekli Subaylar Derneği Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol, 2. Başkan Mehmet Yıldız, Genel Sekreter Z. Murad Uygunel ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yıldırım ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümlerini kutladılar. Günün anısına TESUD Gölcük Şubesi Genel Sekreter Z. Murad Uygunel, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’e çiçek takdiminde bulundu.

Gerçekleştirdikleri ziyarette kısa bir konuşma yapan TESUD Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol, “ Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Gölcük İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Selçuk Özdemir’i ziyaret ederek kendisi nezdinde Gölcük’ün huzur ve asayişini sağlayan tüm Polis Memurlarımızın Polis Haftasını kutlamak istedik.  Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan, vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir TESUD Gölcük Şubesi Başkanı Metin Akyol ve Yönetimine nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür ederek,  bu kutsal görevi yerine getirdikleri için çok mutlu olduklarını ve bu vesileyle görevi başında şehit düşen tüm asker ve Emniyet Mensubu arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 44 = 51