Gölcükspor ve Cizrespor beraber düştü: 1-1

  1. Lig 3. Grup ekibimiz Gölcükspor sahasında oynadığı karşılaşmada Cizrespor ile 1-1 berabere kaldı. Bu skorla Cizrespor’un küme düşmesi kesinleşti. Maçta istenmeyen olaylar da yaşandı

Geçtiğimiz hafta ligden düşmesi kesinleşen Gölcükspor sahasında düşmeme mücadelesi veren Cizrespor’u ağırladı. Eser Kardeşler ile yolların ayrılmasının ardından bu maçta takımın başında yardımcısı Hakan Sakarya yer aldı. Sakarya çıkardığı kadroda daha çok süre almaan futbolculara yer verdi. Gürkan Arıkan ve Kadir Öge gibi isimler ilk 11’de şans buldular.

İlk yarı iki takım için de oldukça gergin geçti. Saha içinde tartışmaların olduğu maçta futbolcular birbirlerine oldukça sert müdahalelerde bulundular. İki takım ilk yarım saatte pozisyon açısından durgun bir maç yaşarken ilk devrenin son 15 dakikalık bölümünde ise birçok gol pozisyonuna girdiler. Ancak bunlardan faydalanamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da karşılıklı ataklarla gol aradı ancak uzun süre bulamadı. Dakika 85’te Burak Koçer ile Cizrespor 0-1 öne geçti. Ancak son sözü dakika 89’da Bilal Yener Arıca söyledi. Penaltı kazanan ekibimizde Arıca topu ağlara gönderdi 1-1 oldu. Maçın 90+5. dakikasında olaylar çıkarken Cizrespor’da Alp Arda ve Furkan Özdemir kırmızı kart gördü. Saha içi de karıştı. Yaklaşık 15 dakika duran maç sonrasında başlarken başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 sona erdi. Bu skorla Gölcükspor’un ardından, Cizrespor’un da küme düşmesi kesinleşti.

GÖLCÜKSPOR: 1

CİZRESPOR: 1

STAT: Gölcük

HAKEMLER: Sezer Yalçın *, Şenol Bektaş *, Ali Gün *

GÖLCÜKSPOR:Gürkan Arıkan *, Miran Avcı *, Kadir Öge * (Dk. 71 Barış Şen *), Furkan Özyapı 00, Ferhat Aras * (Dk. 83 Abdurrahman Üce *), Ali Mert Işık *, Sefa Tunç *, Furkan Yiğit * (Dk. 71 Coşkun Güner *), Selçuk Çalışır *, Yener Arıca * (Dk. 90 Emirhan Atilla *), Berkan Durdu *

CİZRESPOR: Alp Arda *, Özgür Kedikli * (Dk. 90 Hüseyin Arabacı *), Hakan Doğan *, Ekrem Sütçü *, Kağan Kayalı *, Burak Koçer *, Furkan Özdemir *, Emre İşçiler * (Dk. 63 Hasan Üstübücü *), Emrah Çalışlar * (Dk. 90+9 Murat Günal *), Serhat Bütün * (Dk. 90 Ahmet Bütün *), Burak Yılmaz * (Dk. 63 Ahmet Güney *)

SARI KARTLAR: Emre İşçeler, Burak Koçer (Cizrespor), Kadir Öge, Furkan Özyapı, Furkan Yiğit, Ali Mert Işık (Gölcükspor)

KIRMIZI KART: Dk. 90+5 Alp Arda, Dk. 90+9 Furkan Özdemir (Cizrespor)

GOL: Dk. 85 Burak Koçer (Cizrespor), Dk. 89 (pen.) Bilal Yener Arıca (Gölcükspor)

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 4