TEŞEKKÜRLER DERMAN ECZANESİ

İlçemizin sayılan ve sevilen isimlerinden Derman Eczanesinin sahibi Turan Dumlu, öyle birşey yaptı ki; bu örnek davranışı, Gölcük’e değil, umarız tüm ilçe ve illere örnek olur.
Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü nedeniyle müşteri ile çalışanları arasında cam paneller yaptırarak temas mesafesinin korunması için net bir önlem aldı.
İlkesi Hep Önce İnsan Oldu
Dumlu için, 7’den 70’e kentte herkesin sevdiği bir insan desem abartı bir cümle kulanmış olmam. Bu kentte doğmamış ama bu kent insanına çok faydası, çok iyiliği olmuş Dumlu yine kendinden bekleneni yaptı aslında. Çünkü bizler onu “Önce İnsan’a” verdiği değerle tanıyoruz. Çalışma arkadaşları ve müşteri arasında örnek olan ve baya maliyetli olan korunma yöntemi ile yine önce insana verdiği değeri gösterdi.
TEŞEKKÜRLER DERMAN ECZANESİ
Hizmet sunum alanı içerisinde hasta temas mesafesi korunmalı, güvenlik şeridi çekilmeliydi yönetmenliğe göre, ama Dumlu, ne çalışma arkadaşlarını ne de Gölcük’lü hemşerilerini risk’e sokmamak için eczanesinin tamamına cam panaller yaptırdı. Bu davranışıyla müşterileri tarafından taktirle karşılandı.
Bende bir Gölcük’lü olarak, bir gazeteci olarak kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Saolun, Var olun.
Tuğba Zeren

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 8