TERSANENİN EMEKTARLARI EMEKLİ OLDU

 

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi 24 işçisini daha emekli verdi. Dün Sendika binasında emekli işçiler için tören yapıldı. Törende konuşma yapana Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, “24 arkadaşımızın emeklilik törenini gerçekleştiriyoruz. İnşallah aldığınız karar eşiniz, aileniz olarak hayırlı olur. Bizler her zaman buradayız. Sizleri sadece parklarda görmek istemiyoruz” dedi.

 

 

 

 

Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimi dün Sendika binasında Gölcük Tersanesi’nden emekli olan 24 işçisini daha uğurladı. Törene Eski Gölcük Tersane Komutanı Şevki Şekerefeli, Sendika Başkanı Turhan Yıldız, Yönetimi ve emekli işçiler katılım sağladı.

“HER ZAMAN SİZE KAPIMIZ AÇIK”

Törende konuşma yapana Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, “Gölcük Tersane Komutanlığı ve Bağlı İşyerlerindeki arkadaşlarımızla bugün 24 arkadaşımızın emeklilik törenini gerçekleştiriyoruz. İnşallah aldığınız karar eşiniz, aileniz olarak hayırlı olur. Bizler her zaman buradayız. Sizleri sadece parklarda görmek istemiyoruz. Bizim size her zaman kapımız açık. Aidiyet duygusunu aşılayan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan komutanımız var. Bizim için hepiniz çok değerlisiniz. Biz birçok arkadaşı emekli ettik. Birçok arkadaşın emeklilik mutluluğunu paylaştık buraya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN”

Eski Gölcük Tersane Komutanı Şevki Şekerefeli, “Tersanemiz köklü bir kuruluş. Mayası çok güzel. Böylesine güzel törenlere katılmak beni çok mutlu ediyor. Sizler çok değerlisiniz. Bizim dostluğumuz sonsuz olacak. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.  Konuşmaların ardından Sendika Mali Sekreteri Nusret Subaşı, emekli işçilere yapmaları gereken işlemler konusunda bilgiler verdi ve işçilerin emekliliklerini kutladı. Daha sonra Başkan Yıldız, Sendika Yönetimi ve Eski Tersane Komutanı Şevki Şekerefeli emekli işçilere hediye takdiminde bulundular.

EMEKLİ OLAN İŞÇİLER;

Sadettin Gaznevi, Tacettin Akkaya, Mehmet Pek, Ayhan Uzun, Temel Girit, Akif Usta, Hasan Biçer, İhsan İkiz, Ali Vural, Ömer Aska, Hayri Oruç, Günhan Şen, Sabri Demirel, Şaban Gönül, Yunus Çubukçuoğlu, Engin Şan, Salih Tahmaz, İsmail Akkuş, Ümit Gülen, Nejat Ersoy, Halit Ensiz, Durmuş Çoban, Fikret Kumla, Safet Kökçam.

 

 

 

 

Print
şen balık
Untitled-2

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 − = 9