MHP’DEN TEMAD’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, dün Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü’ye taziye ve 17 Ekim Dünya Astsubaylar Gününü kutlama amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

 MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki partililerin ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ifade eden TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, ‘Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bugün sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bizim dostluğumuz her zaman siyaset üstüdür. Bizler dernek olarak bütün partilere eşit uzaklıktayız. Derneğimiz için dostluklar daha önemlidir. Siz değerli dostlarımıza da hoşgeldiniz diyorum’ dedi.

ÜNLÜ, ‘BİZİM DOSTLUĞUMUZ HER ZAMAN BAKİDİR’

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ‘Bugün ziyaretimizin ana nedeni Sayın Bekir Tülü başkanımıza taziyelerimizi iletmek ve 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günlerini kutlamaktır. Bekir başkan gerçekten güzel özetledi. Bizim dostluğumuz her zaman bakidir. Böyle değerli dostlarımız olduğu içinde ayrıca memnuniyetimi belirtmek istiyorum’ dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 9 = 1