Tersane İlkokulundan Vefalı Etkinlik

Gölcük Tersane İlkokulunda bir ilk gerçekleştirildi, Mektuplar projesinde bu ay yaşlılar okula geldi, eskileri anlattılar.

Tersane ilkokulu tarafından uygulanan Rehber Mektuplar Projesi ile her ay rehberlik servisi tarafından velilere mektup gönderiliyor. Mektubun içine de bir şifre gizleniyor, velilerimiz bu şifreleri dönem sonunda okul rehberlik servisine ulaştırarak, doğru tahmin edenler okul idaresi tarafından ödüllendiriliyor.

Tersane İlkokulun öğrencileri de yapılan ipucu etkinlikleri ile mektuptaki şifreleri çözmek için anne babalarına yardım ediyorlar. Bu ayın ipucu etkinliği, “Nesillerle Kucaklaşma” etkinliğiydi.

Sınıfa davet edilen babaanneler, dedeler, ananeler çocuklarla birlikte zaman yolculuğuna çıktı. Yanlarında getirdikleri eski eşyaları tanıtan, çeyizliklerini sergilendi, ilkokul anılarını anlatan büyükler öğrenciler tarafından merakla dinlendi.

Öğrencilerden Duru Uzuner’in dedesi İsmail Uzuner yanında getirdiği tartının nasıl kullanıldığını öğrencilere tanıttı. İsmail Uzuner ve diğer etkinliğe davet edilenler böylesine güzel bir etkinlikten büyük memnuniyet duyduk, gözleri pırıl pırıl çocukların gördüklerini ve gururlandıklarını belirtirken, okul müdürü Ali Kemal Eren’e teşekkür etti. Daha sonra öğrenciler ise program sonrasında büyüklerinin elleri öpülerek hediyelerle uğurlandılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 53 = 59